Ρουστίκ γάμος


Ρουστίκ γάμος

Πράσινο, όμορφο τοπίο και ουρανός μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.

Rustic πάει να πει αγροτικό. Ο γάμος με στοιχεία αγρού, είναι ένας από τους πιο όμορφους. Ειδικά για όσους ζουν στη πόλ,η είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Είναι αέρας καθαρός, πράσινο, όμορφο τοπίο και ουρανός ώσπου φτάνει το μάτι.

Για να υιοθετήσεις αυτό το θέμα για τη δεξίωση του γάμου σου πρέπει απαραίτητα...

Να φορέσεις κατάλευκο νυφικό
Ξέχασε τα μπεζ και τους έντονους χρωματιστούς. Το πράσινο φόντο ταιριάζει γάντι με λευκά φορέματα καθώς κάνει την τέλεια αντίθεση. Με αυτό το τρικ,  οι φωτογραφίες θα είναι πολύ πιο όμορφες!

Να διακοσμήσεις τη γόβα ή το κεφάλι με αντικείμενα από την άγρια φύση.
Στην πιο κάτω εικόνα, η νύφη φόρεσε μία υπέρκομψη γόβα διακοσμημένη με φτερό παγωνιού. Κάνε το ίδιο, ή αν θες επέλεξε ένα βέλος με δίκτυ, ή μία στέκα, διακοσμημένη με υφασμάτινα λουλούδια σε απαλές αποχρώσεις.

Να ζητήσεις ανθοδέσμη με σύνθεση από φρέσκους και ξηρούς ανθούς
Σκέψου πως βρίσκεσαι στον αγρό και μαζεύεις λουλούδια. Πώς θα ήταν η ανθοδέσμη σου; Συνδύασε λοιπόν τριαντάφυλλο, μαζί με ξερά χόρτα όπως το κριθάρι και αγριολούλουδα. Μην το φοβηθείς. Το μπουκέτο θα είναι πανέμορφο.

Να σπάσεις ρουστίκ ύφος της δεξίωσης με pop λεπτομέρειες.
Δεν χρειάζεται να είσαι υπερβολική με το rustic στυλ. Για να μην είναι «βαρύ» συνδύασε το με κάτι πιο μοντέρνο, όπως cartoon, ή με παιχνιδιάρικα στοιχεία. Στη πιο κάτω photo ο γαμπρός επέλεξε ένα ζευγάρι παπούτσια λιγότερο επίσημο από ασπρόμαυρο print κάνοντας ένα ωραίο πάντρεμα δύο διαφορετικών στυλ.

Καλή επιτυχία!

Πηγή φωτογραφιών: www.weddingchicks.com

Tags roustic, ρουστίκ, ύπαιθρο, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9637 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2532 s // Total time: 2.2169 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X