Μύκονος: Χαροπαλεύει Κύπριος ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό


Μύκονος: Χαροπαλεύει Κύπριος ύστερα από άγριο ξυλοδαρμό

Ανάστατο για πολλοστή φορά μέσα στο φετινό καλοκαίρι είναι το νησί της Μυκόνου, ύστερα από περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού ενός 31χρονου Κύπριου από μπράβους στο Super Paradise.

Το περιστατικό συνέβη στις 10:30 χθες το βράδυ, όταν ο 31χρονος Κύπριος που βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο μαζί με την σύζυγό του και την παρέα του, ήρθε στα χέρια με έναν άλλον Κύπριο από μία άλλη παρέα με την οποία διαπληκτίστηκαν. Τότε, επενέβησαν οι άντρες της ιδιωτικής εταιρείας security, με την οποία συνεργάζεται το Super Paradise και έβγαλαν έξω από το μαγαζί τους δύο εμπλεκομένους. Στη συνέχεια, ο δεύτερος εξ αυτών ξαναμπήκε στο νυχτερινό κέντρο και ο 31χρονος τον ακολούθησε, με αποτέλεσμα να ξαναέρθουν στα χέρια.

Αυτή την φορά, σύμφωνα με πληροφορίες τον απώθησε ο 34χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας security, ο οποίος τον χαστούκισε και ένας υπάλληλος του τον άρπαξε και τον πέταξε με δύναμη στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να χτυπήσει στο κεφάλι από την πτώση και να υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι ίδιοι οι υπάλληλοι και ο υπεύθυνος security τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού σε κακό χάλι και ειδοποίησαν την Αστυνομία, στη συνέχεια όμως όλοι τους τράπηκαν σε φυγή.

Ο 31χρονος χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα με ελικόπτερο στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου και αυτή την ώρα υποβάλλεται σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, ενώ βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Οι άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 34χρονο ιδιοκτήτη της εταιρείας security νωρίτερα το πρωί, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και για τον εντοπισμό του υπαλλήλου που έσπρωξε τον 31χρονο Κύπριο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο βαρύτατος τραυματισμός του. Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είναι πατέρας δύο ανήλικων παιδιών. Έρευνα πραγματοποιεί το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα για να διαπιστωθούν όλες οι πτυχές και να εντοπιστούν όλοι οι εμπλεκόμενοι με το περιστατικό.

Tags ξυλοδαρμός, Μύκονος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0688 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3873 s // Total time: 2.4560 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X