Δείτε το νέο trailer της σειράς “Καταιγίδα”


Δείτε το νέο trailer της σειράς “Καταιγίδα”

Έρχεται στο ΣΙΓΜΑ

Η νέα καθημερινή σειρά του ΣΙΓΜΑ “Καταιγίδα”, η οποία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:30, αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Τέσσερις φίλοι. Ο Ορέστης, ο Παύλος, ο Γιώργος και ο Αλέξης. Η ιστορία ξεκινάει με την επιστροφή του Αλέξη, του μικρότερου της παρέας και αδερφού του Ορέστης, από την Αμερική στην Κύπρο, με το τέλος των σπουδών του στη σχολή Καλών Τεχνών. O Ορέστης έχει δεσμό με την Ελπίδα και προσπαθούν εδώ και καιρό να αποκτήσουν ένα μωρό. Η μοίρα όμως αποφάσισε να παίξει το δικό της παιχνίδι. Ο Ορέστης έχει ένα σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή. Έχει 24 ώρες να αποφασίσει για τη ζωή του. Η απόφαση βρίσκεται στα χέρια του. Πρέπει να παλέψει…24 ώρες σαν να είναι οι τελευταίες. Οι άλλοι τρεις, αποφασίζουν να ζήσουν το επόμενο εικοσιτετράωρο σαν να είναι και για αυτούς το τελευταίο τους. Μαζί του! Ότι κάνουν τις επόμενες ώρες θα είναι λες και δεν έγινε ποτέ... δεν θα το συζητήσουν και δεν θα το αποκαλύψουν σε κανένα.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Σταύρος Ποταμάρης, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το νέο trailer της. Απολαύστε το.

ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ… πρεμιέρα Δευτέρα στις 14/9 στις 21:30 και καθημερινά την ίδια ώρα.

Posted by Καταιγίδα on Thursday, 3 September 2015

Tags καταιγίδα, σειρα, showbiz κύπρος, gossip, trailer


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4830 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5822 s // Total time: 3.0651 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X