Οι αδερφές Olsen μετακομίζουν στο Παρίσι


Οι αδερφές Olsen μετακομίζουν στο Παρίσι

Ποια ειναι τα νέα σχέδια τους!

Οι Ashley και Mary-Kate Olsen έγιναν γνωστές μέσα από τις αμέτρητες ταινίες, στις οποίες πρωταγωνίστησαν όταν ήταν παιδιά. Παιδιά-θαύματα μάλιστα τις χαρακτήριζαν όλοι όσοι είχαν συνεργαστεί μαζί τους, καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας τους, οι δίδυμες αδερφές εκτός από ταλέντο, σε κάθε δουλειά τους αποδείκνυαν ότι διαθέτουν και απίστευτο επαγγελματισμό, που θα ζήλευαν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί. Στη συνέχεια βάλθηκαν να ασχοληθούν και με τη μόδα, δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ότι είναι πολύ χαρισματικές και ότι το ταλέντο τους δεν περιορίζεται στην υποκριτική.

Το brand λοιπόν που φέρει την υπογραφή τους εδώ και μερικά χρόνια γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Με The Row επιλέγουν να ντυθούν πολλές celebrities από όλο τον κόσμο, ενώ η μίνιμαλ αισθητική τους, που αντικατοπτρίζεται και στις boutique που έχουν εγκαινιάσει, αποσπά σε κάθε show τα καλύτερα σχόλια. Κάθε άλλο βέβαια παρά προσιτά είναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους, αλλά αυτό δε μας απαγορεύει να αναγνωρίσουμε την αξία τους και να πούμε ότι είναι γνήσιες εκπρόσωποι του αμερικανικού μινιμαλισμού. Ή μήπως όχι;

Παρόλο που έχουν ταυτίσει το όνομά τους με την αμερικανική μόδα, οι αδερφές Olsen αποφάσισαν το The Row πρέπει να κάνει το επόμενο βήμα. Έτσι από εδώ και στο εξής δε θα συμμετέχουν στις Εβδομάδες Μόδας της Νέας Υόρκης αλλά σε αυτές που λαμβάνουν χώρα στο Παρίσι, όπως ενημέρωσε τον Τύπο ο εκπρόσωπός τους πριν από μερικές ώρες. Η αλήθεια είναι βέβαια πως μάλλον πρόκειται για επιστροφή και όχι μετακόμιση στο Παρίσι, καθώς και η συλλογή που προοριζόταν για το καλοκαίρι του 2011 παρουσιάστηκε στο Παρίσι.

Να σας ενημερώσουμε βέβαια πως ο Givenchy κάνει το ανάποδο, δηλαδή μεταφέρει τα fashion shows του στη Νέα Υόρκη, ενώ το πρώτο catwalk που θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μέρες θα είναι «ανοιχτό» με πολύ μεγάλο κοινό, καθώς όπως ανέφερε το γραφείο Τύπου του, θα έχει περίπου 1500 επιπλέον προσκλήσεις.

Tags oslen


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3799 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2132 s // Total time: 2.5931 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X