Η επώνυμη Κύπρια που αποκαλύπτει δημόσια άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Τιμούρ


Η επώνυμη Κύπρια που αποκαλύπτει δημόσια άγνωστες πτυχές από τη ζωή του Τιμούρ

Διαβάστε το κείμενό της

Ένα συγκινητικό κείμενο για τη φιλία που τους ενώνει εδώ και δέκα χρόνια έγραψε η Πάολα Χατζηλαμπρή με αφορμή την επιστορφή του Τιμούρ Κετσπάγια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου ως προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Η ίδια αποκάλυψε κρυφές πτυχές από την ποδοσφαιρική πορεία του Τιμούρ και από την πορεία του ως προπονητή. "Ένα όνομα μια ιστορία. Ένα όνομα χάρη στο οποίο πολλοί συνάδελφοι δημοσιογράφοι πούλησαν αρκετά έντυπα, έγραψαν αποκλειστικότητες, δημοσίευσαν συνεντεύξεις, τον είχαν καλεσμένο σε εκπομπές και η λίστα συνεχίζεται.

Ο Τιμούρ με το χαρακτηριστικό του ύφος, όταν δίνει συνεντεύξεις τύπου και παρεξηγείται ως νευρικός… ο ποδοσφαιριστής και προπονητής που ταυτίστηκε με μεγάλες ομάδες… ο άνθρωπος που έχω την τύχη και την τιμή να αποκαλώ φίλο μου εδώ και μια δεκαετία.

Ο Τιμούρ Κετσμπάγια ήταν η πρώτη μου συνέντευξη για το Κυριακάτικο τεύχος γνωστής εφημερίδας της Κύπρου για το αθλητικό τμήμα. Μόλις είχε ξεκινήσει η δημοσιογραφική μου καριέρα σε γνωστό εκδοτικό οίκο που διαθέτει και τηλεοπτικό κανάλι. Φαντάζεστε λοιπόν πως ένιωσα μόνο και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του. Θα έπαιρνα συνέντευξη από έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο και φυσικά δεν ήξερα τι να περιμένω!

Το ραντεβού ορίστηκε στην Λάρνακα και μαζί με τον Γιώργο, τον φωτογράφο μας φτάσαμε πανέτοιμοι και δέκα λεπτά πιο νωρίς, για να μπούμε μέσα στην καφετέρια και να τον δούμε ήδη να κάθεται σε ένα γωνιακό τραπεζάκι μαζί με την γυναίκα του την Κατερίνα. Αφότου έγιναν οι σχετικές συστάσεις ξεκινήσαμε…και η συνέντευξη κράτησε 3 ώρες. Είπαμε πολλά…που δεν τα είχε πει άλλη φορά…Ευγενικός και με χιούμορ. Παθιασμένος με το ποδόσφαιρο και ευγνώμων για τη χώρα μας που του έδωσε την ευκαιρία της ζωής του. "Εδώ γνώρισα την γυναίκα μου, εδώ γεννήθηκε η κόρη μου, έχω Κυπριακή Υπηκοότητα. Αγαπώ αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του και ευχαριστώ το Θεό που με έφερε εδώ. Ξέρεις, ένα πράγμα που μισώ είναι η αχαριστία και το να ξεχνά κάποιος ποιος ήταν, από πού ξεκίνησε και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν" γράφει η Πάολα Χατζηλαμπρή. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Tags Τιμούρ Κετσπάγια,παόλα χατζηλαμπρή,διασημοι,gossip,showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5258 s (277 Queries.) // Parse time: 0.3661 s // Total time: 2.8918 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X