Το νέο φθινοπωρινό look του οίκου Dior


Το νέο φθινοπωρινό look του οίκου Dior

Μια κολεξιόν σχεδιασμένη αποκλειστικά γι’ αυτή τη γυναίκα

Η γυναίκα Dior είναι γεμάτη μυστήριο – και είναι όλα σε ένα: παιχνιδιάρα και σαγηνευτική, ανέμελη και κομψή, συναρπαστική και περιπετειώδης. Η ζωώδης ομορφιά της αιχμαλωτίζει, αποκαλύπτοντας τις πολλαπλές προσωπικότητές της. Πού μένει; Τι επιθυμεί; Όποια και να είναι δεν ανήκει σε κανένα δόγμα ούτε δεσμεύεται σε πρότυπα. Παίζει με δικούς της κανόνες ανάλογα με τη διάθεσή της, με την ώρα της ημέρας, με τις περιπέτειες και τις απαιτήσεις της.

Γι’ αυτήν ακριβώς τη γυναίκα ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής του Οίκου Dior, οραματίστηκε την πρώτη του κολεξιόν χρωμάτων ως ένα πεδίο πειραματισμών και εκρηκτικής δημιουργικότητας: ένα πραγματικό μανιφέστο για τις γυναίκες. Μια συλλογή με στυλιστικούς κώδικες που μπορεί να υιοθετήσει κάθε ανεξάρτητη και ταυτόχρονα ακαταμάχητη γυναίκα του Dior, ανεξάρτητα από την πολιτισμική ταυτότητά της.

Για να γιορτάσει αυτήν τη συναρπαστική, πολύπλευρη γυναίκα, το φθινόπωρο 2015 του Dior παίζει με μεταλλικές αποχρώσεις στα μάτια, χείλη που δοκιμάζουν πρωτοποριακές αποχρώσεις της τέφρας και νύχια γυαλιστερά, βαμμένα με τη διακριτική υπερβολή του γκρι-χακί. Μια κολεξιόν σχεδιασμένη αποκλειστικά γι’ αυτή τη γυναίκα, όπου τα απαραίτητα του μακιγιάζ συνοδεύονται από τις καλύτερες συνθέσεις και υφές, από τα πιο μελετημένα χρώματα και τις απαράμιλλες ιδιότητες μεγάλης διάρκειας, που εξασφαλίζουν τα προϊόντα Dior.

Με στόχο να αναδείξει αυτές τις διαφορετικές πτυχές της θηλυκής προσωπικότητας, η πρώτη συλλογή μακιγιάζ του Peter Philips κάνει το ντεμπούτο της, ανοίγοντας την πόρτα σε έναν ολόκληρο κόσμο πιθανοτήτων. Εκεί συνυπάρχουν το πιο φυσικό και το πιο εξεζητημένο, το πιο διακριτικό και το πιο πολύχρωμο, η κομψότητα της πόλης και η ανεμελιά του street look – έτσι ώστε αυτή η συναρπαστική γυναίκα να έχει πάντα επιλογές.

Metal Hybride - Μεταλλικό υβρίδιο

Είναι η πρώτη φορά που ένα εργαστήριο καλλυντικών καταφέρνει να συνθέσει τέτοια υφή: ένα υγρό μεγάλης διάρκειας με άνευ προηγουμένου λάμψη, που λούζει το βλέφαρο με ένα πέπλο φωτός. Για πρώτη φορά τα εργαστήρια του Dior πετυχαίνουν να αιχμαλωτίσουν αυτό το εφέ της αντανάκλασης του καθρέφτη, με λάμψη που μαγνητίζει, σε ένα υβριδικό «βερνίκι ματιών». «Είναι μια εκπληκτική καινοτομία για τα μάτια», λέει με ενθουσιασμό o Peter Philips. «Αρκεί ένα άγγιγμα του πινέλου και το DIOR ADDICT FLUID SHADOW χαρίζει στα βλέφαρα τη, σαν πραγματικό βερνίκι, λάμψη μιας φωτεινής οθόνης». Ένα φίνο, ανάλαφρο υγρό με έντονο φως, που στεγνώνει σε λίγα δευτερόλεπτα και περιέχει χρωστικές ουσίες οι οποίες ταιριάζουν άψογα με την επιδερμίδα. Η παλέτα των χρωμάτων του αιχμαλωτίζει και αντανακλά το φως ενώ η εφαρμογή είναι απλή, αφού ένα μόνο χάδι χρώματος είναι αρκετό για να δώσει στα βλέφαρα ένα μεταλλικό φινίρισμα ή να υπογραμμίσει τη βλεφαρίδα σαν eyeliner. Το Dior Addict Fluid Shadow φέρνει πραγματική επανάσταση στην εφαρμογή του μακιγιάζ. Φωτίζει το βλέμμα στη στιγμή με έξι εθιστικές σκιές που λάμπουν σαν καθρέφτες, από το πρωτοποριακό λαμπυρίζον ασημί και το σαγηνευτικό χρυσαφί μπεζ ως το "οικουμενικό» καφέ.

DIOR ADDICT FLUID SHADOW: ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΣΚΙΕΣ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΚΑΘΡΕΦΤΙΝΟ ΕΦΕ & LINER

Calligraphie d’ Automne - Φθινοπωρινή καλλιγραφία

Με την υπογραφή του Peter Philips, αυτή η εκρηκτικά ζωντανή παλέτα των 5 χρωμάτων εκφράζει το παιχνιδιάρικο chic του New Look και την ανεπανάληπτη ομορφιά της γυναίκας του Dior, που είναι πολύπλευρη και ανήκει σε όλο τον κόσμο.

Οι δύο νέες παλέτες περιορισμένης έκδοσης κολακεύουν κάθε τύπο ομορφιάς. "Έπαιξα με ένα εφέ του μακιγιάζ που παράγει μια δελεαστική ένταση, ανεξάρτητα από τον τόνο του δέρματος, ανεξάρτητα από το αν τα μάτια είναι ανοιχτόχρωμα ή αντίθετα σκούρα", εξηγεί ο Peter Philips. "Οι σκιές αυτές προσφέρουν ανεξάντλητους συνδυασμούς και προσαρμόζονται έτσι ώστε να πετυχαίνουν την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο φυσικό και το εξεζητημένο. Μια ισορροπία απαραίτητη για την ανανέωση της ομορφιάς στο ξεκίνημα μιας νέας εποχής". Βασισμένη στους τόνους του χρυσού, η παλέτα των 5 χρωμάτων δημιουργεί αντίθεση στους ζεστούς τόνους της με ένα denim μπλε και ένα κεχριμπαρένιο μπεζ. Η κρεμώδης υφή της εκφράζει στο έπακρο την αίσθηση της περλέ απόχρωσης ενώ, με επίκεντρο την ασημί σκιά, προβάλλει ένα cool χρώμα ουσιαστικής κομψότητας που συνδυάζεται αρμονικά με το πράσινο του γρασιδιού, μ’ ένα παγωμένο καφέ και ένα γεμάτο πάθος κόκκινο της Βουργουνδίας. Ένα παιχνίδι καθαρών, συγκεκριμένων χρωμάτων όπου είναι δυνατοί όλοι οι συνδυασμοί, περίπλοκοι ή απλοί.

Ligne Forte - Αδρή Γραμμή

Από το 1991 η SOURCILS POUDRE ανήκει στη σειρά των απαραίτητων του μακιγιάζ Dior. Σήμερα εμφανίζεται με ένα νέο ένδυμα, το μπλε της νύχτας. Το επαγγελματικό μολύβι που προστίθεται στη σειρά των τεσσάρων αποχρώσεων, συνδυάζοντας την ακρίβεια του κεριού με το φινίρισμα της πούδρας, διατίθεται τώρα σε δύο νέες σταχτί αποχρώσεις, πιο κατάλληλες για ξανθό ή ανοιχτό καστανό τόνο επιδερμίδας. Το πινέλο με την ειδική μύτη εξασφαλίζει ένα άψογο τόξο φρυδιού, που δίνει την ψευδαίσθηση του όγκου για τέλεια περιποιημένο αποτέλεσμα. "Το Sourcils Poudre είναι το απαραίτητο αξεσουάρ για να έχει η γυναίκα ένα τέλεια σχεδιασμένο τόξο φρυδιού. Με τις νέες αποχρώσεις και μια υφή που εναρμονίζεται τέλεια με την επιδερμίδα, γεμίζει τις πιο άδειες περιοχές και σμιλεύει το τόξο, δίνοντάς του ένα πιο πυκνό σχήμα - κάτι που είναι απαραίτητο για την αρμονία του προσώπου", εξηγεί ο Peter Philps.

Blush a Fleur de peau - Απολαυστικό blush

Είναι θέμα διαίσθησης και η γυναίκα του Dior είναι σίγουρα διαισθητική. Όπου και να πάει δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι της χωρίς το DIORBLUSH CHEEK STICK: ένα μεγάλου μεγέθους stick που πηγαίνει παντού μαζί της και εφαρμόζεται διαισθητικά, παρορμητικά, χωρίς δεύτερη σκέψη, για να φέρει στην επιφάνεια μια άλλοτε βαθιά κι άλλοτε φευγαλέα λάμψη, ανάλογα με την επιθυμία της. Όπως πολλά από τα προϊόντα της συλλογής αυτής, έτσι και το Diorblush Cheek Stick προσφέρει εξατομικευμένο αποτέλεσμα, ανάλογα με το look που θέλει να πετύχει η γυναίκα. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να τονίσει απαλά τα ζυγωματικά της -ή το ακριβώς αντίθετο- για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό εφέ γλυπτικής. "Μου αρέσει να το απλώνω σε μικρές ποσότητες, σταδιακά, με τα ακροδάχτυλά μου", λέει ο Peter Philips. Όμως, ανεξάρτητα από το βαθμό της έντασης, οι τρεις αποχρώσεις του –τριανταφυλλί, ζωηρό ροζ και πορτοκαλί του βερίκοκου- δίνουν στα μάγουλα ένα κολακευτικό, βελούδινο φινίρισμα.

Les lettres de noblesse du teint - Σφραγίδα ευγένειας

Η «σφραγίδα» πάνω στο προϊόν μεταμορφώνεται κι αυτή, σαν ανάγλυφη στην επιφάνεια του DIORSKIN NUDE COSMOPOLITE, μιας πούδρας προσώπου με ένα λαμπερό φινίρισμα που είναι φωτεινό χωρίς να γυαλίζει. Μια μοναδική απόχρωση, μια παγκόσμια φόρμουλα για προσωπικό αποτέλεσμα.

Laques en serie - Νύχια και πάλι νύχια!

Μια ξεκάθαρη, κομψή θέση που υμνεί την ομορφιά. "Με τις νέες, έντονες, σοφιστικέ αποχρώσεις για το φθινόπωρο, τα DIOR VERNIS παίρνουν μια παιχνιδιάρικη, γοητευτική θέση", λέει ο Peter Philips.Ένα μεταλλικό Metropolis χακί με μια απαλότητα που ρέπει προς τον κλασικισμό, ένα Cosmopolite τριανταφυλλί, ένα ναυτικό Darling Blue με λάμψη που αλλάζει διαρκώς, ένα σκούρο Black Out ανεπανάληπτα κομψό και ένα αυθεντικό Miroir βερνίκι, που καλύπτει τα νύχια με μια μεταλλική επιφάνεια για την οποία αρκεί ένα και μόνο χάδι του πινέλου. "Αυτή η ‘λάμψη του καθρέφτη’ είναι απίστευτα ιδιότυπη", τονίζει ο Peter Philips.

Rose Baiser - Καυτό φιλί

Το DIOR ADDICT FLUID STICK συμφιλιώνει τα χείλη με τις ανέμελες, κομψές μέρες στην πόλη. Οι χρωστικές ουσίες του εναποτίθενται με ένα μόνο πέρασμα και φωτίζουν το πρόσωπο χωρίς να τραβούν την προσοχή από το βλέμμα. Αποχρώσεις με υποβλητικά ονόματα, όπως Versatile, Metamorphose, Avant-Garde και Chic ζωγραφίζουν το πορτρέτο της γυναίκας του Dior, που γνωρίζει πώς να τονίσει τα μάτια της με τη φουτουριστική λάμψη του καθρέφτη και να δώσει στο στόμα της έναν urban-chic αέρα με ένα πέπλο σταχτί καφέ ή ροζ της παιώνιας.

Τέσσερεις αποχρώσεις που χαϊδεύουν τα χείλη, από το παγωμένο μπεζ στο τριανταφυλλί, από το πιο θηλυκό κόκκινο έως το καφέ της μόκας. Η φθινοπωρινή παλέτα ROUGE DIOR εκπληρώνει την επιθυμία για μια υπογραφή υψηλής ραπτικής που διατηρεί ένα σύγχρονο, αποφασιστικά αστικό πνεύμα. Αυτό το υπέροχο κλασικό στοιχείο μακιγιάζ, με τη σύνθεση που περιποιείται και ταυτόχρονα δίνει όγκο στα χείλη, ανανεώνεται σε αρμονικές αποχρώσεις που εξισορροπούν και ενισχύουν το συγκλονιστικό εφέ καθρέφτη των Dior Addict Fluid Shadow.

Η Συλλογή

"Η γυναίκα του Dior είναι πολυπρόσωπη. Μια προσωπικότητα σε διαρκή κίνηση, με ακαταμάχητη δύναμη γοητείας. Δημιούργησα αυτή τη φθινοπωρινή συλλογή για να έχει το δικό της χώρο να παίζει. Όπου και να βρίσκεται στον κόσμο, μπορεί να υιοθετήσει αυτούσιες τις σειρές ή να κάνει συνδυασμούς χρωμάτων που να ταιριάζουν με την κουλτούρα της, τα ιδανικά της και το φως που εκπέμπει".


 

Tags Dior Fall 2015, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6339 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3850 s // Total time: 3.0189 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X