45χρονη ηθοποιός εξομολογείται: “Ζω με όγκο στον εγκέφαλο εδώ και 8 χρόνια”


45χρονη ηθοποιός εξομολογείται: “Ζω με όγκο στον εγκέφαλο εδώ και 8 χρόνια”

Διαβάστε αναλυτικά

Για την σοβαρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με την υγεία της μίλησε η Sue Perkins.Η 45χρονη ηθοποιός, συγγραφέας και παρουσιάστρια της εκπομπής "The Great British Bake Off", έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα με την υγεία της, λέγοντας πως ανακάλυψε ότι έχει όγκο… εντελώς τυχαία.

Μιλώντας στο περιοδικό "Ηοusekeeping", εξήγησε ότι όλα άρχισαν πριν οχτώ χρόνια, όταν έκανε ένα check-up για μια άλλη εκπομπή που παρουσίαζε τότε στο BBC, το "Supersizers",ανακαλύπτοντας πως έχει καλοήθη όγκο ο οποίος βρίσκεται στην υπόφυση του εγκεφάλουτης:"Είμαι τυχερή που είναι καλοήθης, και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχώ. Κάποιες φορές μεγαλώνει και μπορεί να με τρελάνει, και κάποιες άλλες συρρικνώνεται μένοντας στο βάθος! Υπάρχουν όμως και οι στιγμές που κάνει άνω-κάτω τις ορμόνες μου. Γι΄αυτό και κάνω πολλές εξετάσεις, ώστε να εξασφαλίσω πως οι παρενέργειες δεν θα είναι επαχθείς".

Μάλιστα κάνει και την αυτοκριτική της, εξηγώντας πως πριν κάνει το τυχαίο ckeck up, αδιαφορούσε παντελώς για την υγεία της:

"Βρισκόμουν τότε σε μια φάση που περνούσα τόσο χρόνο από την ζωή μου κάνοντας τηλεόραση, που δεν είχα χρόνο να πάω στον γιατρό κατά την διάρκεια της πραγματικής μου ζωής. Αυτό με έκανε να σκεφτώ ότι έκανα λάθος με τις… ισορροπίες".

Τέλος, η Σου Πέρκινς που διατηρεί δεσμό με την συμπαρουσιάστρια της Άννα Ρίτσαρντσον, εξομολογήθηκε ότι εξαιτίας του όγκου δεν μπορεί να κάνει παιδί, καθώς στο σημείο που βρίσκεται επηρεάζει τις εκκρίσεις των αναπαραγωγικών της ορμονών. Ωστόσο δεν χάνει τις ελπίδες της: "Ζούμε σε ένα περιβάλλον που όλα είναι πιθανά. Αλλά όταν κάποιος σου λέει πως δεν μπορείς να έχεις κάτι, τότε το επιθυμείς περισσότερο απ΄όλα!".

Tags Sue Perkins, showbiz κύπρος, gossip, όγκος, καρκινος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7932 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4068 s // Total time: 3.2000 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X