Οι απειλές που δέχτηκε η Τατιάνα Στεφανίδου;


Οι απειλές που δέχτηκε η Τατιάνα Στεφανίδου;

Ποιοι τις στέλνουν μηνύματα;

Έχασε τον ύπνο της! Υβριστικές εκφράσεις, υποτιμητικά σχόλια εναντίον της και μηνύματα που ξεπερνούσαν το όριο την έφεραν αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της. Το φετινό καλοκαίρι είχε περισσότερη ανάγκη από ποτέ να χαλαρώσει, όμως οι διακοπές τής βγήκαν ξινές.

Κάποιοι δεν είδαν με τόσο καλό μάτι τις φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου στα ελληνικά νησιά και την έβαλαν στο στόχαστρο. Ούτε να διανοηθεί δεν μπορούσε η παρουσιάστρια πως την ώρα που απολάμβανε τις μυρωδιές από το γιασεμί στον κήπο του εξοχικού της στη Χαλκίδα κάνοντας στη συνέχεια βόλτες με το φουσκωτό του συζύγου της Νίκου Ευαγγελάτου στα κοντινά νησιά, κάποιοι της είχαν κηρύξει έναν ανελέητο πόλεμο. Τα σχόλια κάτω από τα καλοκαιρινά της ενσταντανέ που δημοσίευε στο Instagram πήραν φωτιά, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ την κατηγορούσαν για προκλητική συμπεριφορά. Μια μερίδα των followers της θεωρούσε πως είναι "ανήθικο" σε μια εποχή που ο κόσμος πεινάει και όλα είναι ρευστά, εκπρόσωποι της showbiz να προβάλλουν τη χλιδάτη ζωή τους. "Ουστ παλιοφάτσα", "Η Τατιάνα δεν επιτελεί κάποιο μεγάλο έργο. Παίρνει τα λεφτά εις βάρος άλλων που το αξίζαν πραγματικά", "εμείς με 1.000 ευρώ πώς θα ζήσουμε;", ήταν μερικά μόνο από τα σχόλια που πληυμμύριζαν τα social media που διατηρεί.

Αν και αρχικά προσπάθησε να μη δώσει σημασία γνωρίζοντας πως ο κόσμος είναι αγανακτισμένος και ψάχνει κάπου να εκτονώσει την ένταση και την αγωνία που νιώθει, όταν οι επιθέσεις έγιναν πιο έντονες, πανικοβλήθηκε. Στη σκέψη και μόνο πως κάπου έκει έξω καραδοκούν αρρωστημένα μυαλά που προκειμένου να την πληγώσουν είναι ικανά να βλάψουν την οικογένειά της, τρέμει.

Το σοκ της Τατιάνας

Διαβάζοντας το ένα μετά το άλλο τα μηνύματα που της ερχόντουσαν στο Instagram, τα οποία ξεπερνούσαν κατά πολύ τα επιτρεπτά όρια, έπαθε σοκ. Ούτε για μία στιγμή δεν μπορούσε να φανταστεί πως τα συγκεκριμένα ενσταντανέ θα προκαλούσαν τέτοιες αντιδράσεις, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που τόσο εντός όσο και εκτός της εκπομπής της έχει αποδείξει το ευαίσθητο πρόσωπό της. Μπορεί κάποιοι να φαντάζονται τη ζωή της ραντισμένη με χρυσόσκονη, η Τατιάνα όμως γνωρίζει πως ό,τι κατάφερε έγινε ύστερα από πολύ κόπο και δουλειά. Ακόμα και την ώρα που την έβλεπαν να περιπλανείται σε Σπέτσες, Σέριφο, Κύθνο και Σίφνο το μυαλό εκείνης ήταν στο νέο εγχείρημα που ετοιμάζει για το "Ε". Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί όλη αυτή την ξαφνική επίθεση. Ο Ευαγγελάτος διαπιστώνοντας ότι η σύζυγός του είχε χάσει την ψυχραιμία της της πρότεινε να σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram και να ηρεμήσει. Όλες αυτές τις μέρες η Τατιάνα έχει εξαφανιστεί από τα social media, ελπίζοντας όλος αυτός ο θόρυβος σύντομα θα κοπάσει.

 

Tags showbiz κύπρος, gossip, τατιανα στεφανιδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0377 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3555 s // Total time: 2.3932 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X