Tέσσερα νέα σακίδια Montblanc


Tέσσερα νέα σακίδια Montblanc

Μια Κομψή Δερμάτινη Συντροφιά Σχεδιασμένη Για Τον Σύγχρονο Εξερευνητή

 Ο πολυτελής Οίκος ενισχύει τη δερμάτινη γκάμα του με τέσσερα νέα σακίδια

Η Montblanc επαναπροσδιορίζει το σακίδιο, τον παραδοσιακό σύντροφο για τον ταξιδιώτη, με τέσσερα νέα σχέδια σε τρία διαφορετικά υλικά. Δημιουργημένο για τον σύγχρονο πρωτοπόρο που πάντα επιδιώκει να εξερευνά νέους ορίζοντες, να ξεπερνά τα όριά του και να αμφισβητεί το κατεστημένο, το κάθε σακίδιο συνδυάζει την κομψή αισθητική με εξαιρετικά λειτουργικά σχέδια. Από τα πιο εκλεπτυσμένα στα πιο καθημερινά σακίδια, αυτοί οι κομψοί δερμάτινοι σύντροφοι συνοδεύουν τον εξερευνητή της πόλης στις καθημερινές του περιπέτειες. Προσπαθώντας να προσφέρει τα πιο λειτουργικά σχέδια και αναγνωρίζοντας την σημασία της τεχνολογίας για τον σύγχρονο εξερευνητή, κάθε νέο σακίδιο διαθέτει μια επενδυμένη τσέπη για να μεταφέρει με ασφάλεια ένα φορητό υπολογιστή. Επιπρόσθετες τσέπες με φερμουάρ παρέχουν ειδικές θέσεις στον ιδιοκτήτη του για να αποθηκεύσει αντικείμενα με προσοχή, συμπεριλαμβανομένων smartphones και πορτοφολιών.

 

Το γνήσιο ιταλικό δέρμα αγελάδας και η βαμβακερή επένδυση δίνουν μια εκλεπτυσμένη κομψότητα στο Meisterstück Soft Grain σακίδιο. Η πιο επίσημη εκδοχή των καινούργιων σακιδίων της Montblanc με το απαλό δέρμα ενισχύεται από διακριτικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες, όπως το έμβλημα της Montblanc με περίγραμμα επικαλλυμένο με παλλάδιο. Ένα κομψό και άνετο σακίδιο, διαθέσιμο σε μεγάλο και μεσαίο μέγεθος, επεκτείνει τη γραμμή Montblanc Extreme, μια συλλογή σχεδιασμένη για να αντεπεξέρχεται επιτυχώς σε όλες τις απαιτήσεις των καθημερινών περιπετειών του ανθρώπου της πόλης. Φτιαγμένο από καινοτόμο, υψηλής αντοχής δέρμα με μια μοναδική - κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας -τεχνική επένδυσης και τελειώματος που δίνει σε κάθε κομμάτι επιπρόσθετη προστασία από τις εξωτερικές συνθήκες, το σακίδιο Extreme προσφέρει εξαιρετική αντοχή . Το δέρμα,  με την διακριτική υφαντή ανθρακί εμφάνιση, τα μαύρα εξαρτήματα αλουμινίου και το περίγραμμα του εμβλήματος της Montblanc με επιμετάλλωση ρουθηνίου συμβάλουν σε μια χαρακτηριστικά κομψή εμφάνιση της Montblanc.

Εκτός από τις εκδόσεις Meisterstück Soft Grain και Extreme, διατίθεται επίσης μία πιο καθημερινή εκδοχή του σακιδίου Montblanc σε Signature Black, μια συλλογή που χαρακτηρίζεται από την μοναδική PVC επικάλυψη, παρέχοντας ανθεκτικότητα στο νερό, την τριβή και τους λεκέδες, με λεπτομέρεια από τυπωμένο δέρμα μοσχαριού για μια επιπρόσθετη νότα φινέτσας. Το σχέδιο φέρει ένα χαρακτηριστικό μοτίβο «M» εμπνευσμένο από το διάσημο γράμμα που είναι χαραγμένο στην μύτη του κάθε στύλο Fountain Montblanc Meisterstück. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα χαρακτηριστικό "Μ" σχέδιο εμπνευσμένο από την διάσημο γράμμα του χαραγμένο στην μύτη κάθε πένα Montblanc Meisterstück. Η επένδυση ζακάρ και τα εξαρτήματα από ανοξείδωτο χάλυβα με γυαλιστερό φινίρισμα και με ανάγλυφο το όνομα του Οίκου,  ολοκληρώνουν το look του σύγχρονου εξερευνητή.

Εξοπλισμένος με το Montblanc σακίδιο του, ο εξερευνητής/ πρωτοπόρος  ξεκινά το ταξίδι του για ανακάλυψη, προετοιμασμένος για το απροσδόκητο. Στους ώμους του, ένας σύντροφος από εκλεκτό δέρμα προσφέρει άνεση, αξιοπιστία και λειτουργικότητα, με την εκλεπτυσμένη σύγχρονη κομψότητα που είναι συνώνυμη με την Montblanc.

Πληροφορίες: Montblanc Boutiques Λευκωσία – Λεμεσός – Tηλ: 22897361

Tags σακίδια, Montblanc, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8897 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4139 s // Total time: 3.3036 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X