Το παραδέχτηκε επιτέλους η Ελληνίδα celebrity: "Παίρνω διαζύγιο"


Το παραδέχτηκε επιτέλους η Ελληνίδα celebrity: "Παίρνω διαζύγιο"

Πρόκειται για την...

Συνέντευξη στο περιοδικό "ΟΚ!"παραχώρησε η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Κοροξενίδη.
Φαντάζοµαι ότι αυτό το καλοκαίρι πρέπει να ήταν δύσκολο για σένα, καθώς µε τον σύζυγό σου Κωνσταντίνο Κοροξενίδη πήρατε την απόφαση να χωρίσετε. "Επειδή είµαι άνθρωπος που βλέπει πάντα τα πράγµατα θετικά, η λέξη «δύσκολο» δεν υπάρχει καν στο λεξιλόγιό µου. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, το είδα ως µία πρόκληση για να επέλθει η αναγέννηση στην οικογένειά µου και να προχωρήσουµε –και ο Κωνσταντίνος και εγώ– ένα βήµα µπροστά. Αυτή τη στιγµή, λοιπόν, είµαστε και οι δύο ελεύθεροι να συνεχίσουµε τη ζωή µας, να απελευθερωθούµε από τα δεσµά του γάµου, αλλά στην πραγµατικότητα να έρθουµε πολύ πιο κοντά. Μπορεί να ακούγεται οξύµωρο, αλλά από τότε που πήραµε µε τον Κωνσταντίνο την απόφαση να χωρίσουµε έχουµε έρθει πιο κοντά. Πραγµατικά, τώρα µε τον άντρα µου είµαστε καλύτερα από ποτέ. Είµαστε πιο ευτυχισµένοι".
Οι φήµες περί χωρισµού έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια. Αντιµετωπίζατε προβλήµατα από τότε; "Η πρώτη συζήτηση για το διαζύγιο έγινε περίπου πριν από έξι µήνες, όταν άρχισαν να υπάρχουν κάποιες εντάσεις που δηλητηρίαζαν τη σχέση µας. Με τον Κωνσταντίνο ερωτευτήκαµε παράφορα. Όταν λοιπόν καταλάβαµε ότι έχουµε πια διαφορετικά θέλω, πήραµε την απόφαση να χωρίσουµε. Βέβαια, πρακτικά αυτός ο χωρισµός δεν αλλάζει τίποτα στην καθηµερινότητά µας, γιατί έτσι κι αλλιώς ήµασταν ένα ζευγάρι που ζούσε αντισυµβατικά. Κάναµε χωριστά διακοπές, µέναµε για µεγάλα διαστήµατα ο ένας στο Ντουµπάι και ο άλλος στην Ελλάδα, οπότε δεν υπάρχει καµία διαφορά"

Tags μαριλενα παναγιωτοπουλου, κωνσταντίνος κοροξενίδης, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1331 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4212 s // Total time: 2.5543 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X