Ο πιο καλός ο... εραστής


Ο πιο καλός ο... εραστής

Όπως αναφέρουμε και στο #1 βραβευμένο best seller Αγάπη Τώρα, αν κάτι διαφοροποιεί σαφώς την ερωτική σχέση από τις υπόλοιπες, αυτό είναι η σεξουαλική επαφή και η ενέργειά της, που εκλύεται στο ζευγάρι.

Είναι ο τόπος συνάντησης μέσα μας και μέσα στον/στη σύντροφό μας. Είναι το μέρος εκείνο στο οποίο ταξιδεύουμε μαζί, εξωτερικεύοντας την εσωτερικότητά μας. 

Με ποια μεριά μας, όμως, προσεγγίζουμε το σεξ; Τι επιθυμούμε να εκφράσουμε; Τι αναμένουμε να λάβουμε; Ποια από τα κομμάτια μας διακοινωνούμε; Είναι η σεξουαλική επαφή αφορμή για πνευματική ένωση; Είναι ένα μέρος για να διοχετεύσουμε τις φαντασιώσεις μας; Είναι ο χώρος όπου επιλέγουμε να παραδοθούμε ή να κυριαρχήσουμε;

Είναι όλα αυτά μαζί και πολλά παραπάνω. Είναι μια ολοκληρωμένη γλώσσα επικοινωνίας.

Είναι το σύνορο ανάμεσα στην αγάπη και στην επιθυμία.

Στο σεξ, το περισσότερο δε συνεπάγεται απαραίτητα και το καλύτερο.

Πώς θα μπορούσαμε να αναπτύξουμε τη σεξουαλική μας ζωή; Πώς θα μπορούσαμε να πολλαπλασιάσουμε την ποιότητα της ερωτικής μας επαφής;

Κατ’ αρχάς αφήνοντας στην άκρη τα ταμπού, τα στερεότυπα, την έλλειψη εκπαίδευσης και τα ατομικά μας τραύματα.

Επενδύοντας  στα χαρακτηριστικά που πολλαπλασιάζουν την ερωτική επιθυμία, τη φαντασία, την παιχνιδιάρικη διάθεση, τη μη λεκτική επικοινωνία .

Καλλιεργώντας την περιέργεια, το μυστήριο, την έλξη.

Και φυσικά η ποιότητα είναι συνάρτηση του να είμαι ενεργός/-η, να έχω αυτοπεποίθηση, να νιώθω καλά με το σώμα μου, να αφιερώνω χρόνο σε εμένα. Τότε είμαι και έτοιμος/-η και πρόθυμος/-η να δώσω και να λάβω ευχαρίστηση. Τότε μέσα στη σεξουαλική μας ζωή η αγάπη βρίσκει την ασφάλεια, την εμπιστοσύνη και την επικοινωνία που χρειάζεται για να ευδοκιμήσει, και η ερωτική επιθυμία γίνεται μια συναρπαστική περιπέτεια και ένα ταξίδι σε ανεξερεύνητη γη.

Σε αντίθεση με δημοφιλείς πεποίθησεις, δεν χρειάζεται η απόλυτη γνώση 69 διαφορετικών στάσεων σεξ ή αποδόσεις πορνόσταρ για να είσαι καλός-η στο κρεβάτι.

Αντ' αυτών, ακολούθησε τα παρακάτω tips για να συνεπάρεις το μυαλό του συντρόφου σου.

Να είστε ανοιχτοί και αμφίδρομοι

Είναι απαραίτητο το ζευγάρι να εντοπίζει και να είναι ανοιχτό σε διαφορετικές επιθυμίες και turn-ons , λέει ο σεξολόγος θεραπευτής Ian Kerner, Ph.D., συγγραφέας του She Comes First.
Έτσι βάλτε στην άκρη τις πεποιθήσεις σας και ακούστε πραγματικά τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Μπορείτε έτσι να ανακαλύψετε ότι είστε «συνένοχοι» ☺ σε αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές.

Κάποιος μπορεί απλά να βλέπει το μπράτσο του καναπέ, αλλά αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει στήριγμα για την πλοκή μιας διαφορετικά σκηνοθετημένης ερωτικής πλοκής. Επίσης μπορείτε να γίνετε εξίσου δημιουργικοί όσον αφορά τα μέρη που κάνετε έρωτα. ΟΚ, νομίζω πως το εξαντλήσαμε με την κρεβατοκάμαρα.

Μια ερημική παραλία, στο αεροπλάνο, μπροστά σε ένα καθρέπτη είναι μερικά μόνο από τα μέρη όπου μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε σεξ για τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας.

Τροφοδοτήστε την επιθυμία με τις σκέψεις

Η ερωτική επικοινωνία και επαφή έχει μια ισχυρή πνευματική συνιστώσα. Έτσι, δώστε προσοχή, όταν έχετε μια αισθησιακή σκέψη κατά τη διάρκεια της ημέρας, μην την απορρίψετε μην την καταπλακώσετε από άλλες. Επιτρέψε στον εαυτό σου να αισθανθεί ερωτικά και παρατήρησε τι είναι σέξυ γύρω σου. Ακόμα πιστεύετε ότι το μυαλό σας και η λίμπιντό σας δεν είναι συνδεδεμένα;

Παίξτε το ίδιο καλά και στις solo στιγμές

Όποιος είναι σε αρμονία με το σώμα του και έχει επίγνωση από τι αισθάνεται καλά, θα είναι καλύτερος εραστής και θα απολαύσει το σεξ περισσότερο.

Παρόλο που ασυνείδητα πιστεύουμε ότι ο αυνανισμός θα μας κάνει να ενδιαφερθούμε λιγότερο για το σεξ, σχεδόν πάντα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.

Ο γυναικείος οργασμός μπορεί να γίνει περισσότερο διασκεδαστικός και ευχάριστος, ειδικά όταν είστε μέσα σε μια σχέση. Και αν κάποια στιγμή αισθάνθείτε πως “παραμελείτε” το σύντροφό σας, μια όμορφη “παραλλαγή” θα είναι να τον καλέσετε να παρακολουθήσει.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο, μοιραστείτε το με τους φίλους σας.

Κάντε το για την Αγάπη.
Μοιραστείτε και Πολλαπλασιάστε την αγάπη!

*Ο Νικόλας Ουρανός, είναι ομιλητής, συγγραφέας και ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων, η οποία εκπαιδεύει εκατοντάδες ανθρώπους για να δημιουργήσουν μια ευτυχισμένη σχέση. Περισσότερα για τον Νικόλα, στο www.nikolasouranos.com και το www.acadimiasxeseon.gr.

Tags αγαπη, ζευγαρι, αγαπη τωρα, νικολας ουρανος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9139 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2882 s // Total time: 3.2021 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X