Πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται: “Το ξέρω ότι είμαι παχουλή και έχω ρυτίδες…”


Πασίγνωστη ηθοποιός εξομολογείται: “Το ξέρω ότι είμαι παχουλή και έχω ρυτίδες…”

Ένα post που θα συζητηθεί

Πρόκειται για μία από τις πιο ταλαντούχες και γοητευτικές γυναίκες του Hollywood και στα προτερήματά της φαίνεται πως προστίθεται και το… ακομπλεξάριστη!

Ο λόγος για την Kate Winslet, η οποία σε πρόσφατη ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο facebook ανήρτησε μία φωτογραφία της χωρίς επεξεργασία, λέγοντας πως έχει ρυτίδες και περιττά κιλά.

“Ξέρω ότι είμαι παχουλή, ότι έχω χοντρά πόδια, και κακές μέρες στα μαλλιά μου. Σπάνια, άλλωστε, ακούω μια καλή κουβέντα από γυναίκα. Συχνά, ακούω κακόβουλα σχόλια. Αλλά ξέρω ότι τα περισσότερα από αυτά προέρχονται από ανθρώπους  που καταναλώνουν φαιά ουσία, για να κρίνουν τους άλλους, όταν οι ίδιοι δεν γουστάρουν τους ίδιους τους εαυτούς τους. Σήμερα ποστάρω μια φωτογραφία μου χωρίς ίχνος make up. Το ξέρω ότι έχω ρυτίδες, αλλά σήμερα θέλω να δείτε πέρα απ΄ αυτό. Θέλω να αποδεχθώ και να αγκαλιάσω τον πραγματικό μου εαυτό και θέλω και εσείς να αποδεχθείτε το ποιοι πραγματικά είστε, όπως κι αν είστε και να αγαπήσετε τους εαυτούς σας”, έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, λαμβάνοντας δεκάδες σχόλια που επικροτούσαν την τόλμη της για μία τέτοια δημόσια τοποθέτηση.

Tags Kate Winslet, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5067 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2524 s // Total time: 2.7591 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X