Blue Cow Studios


Blue Cow Studios

Η νέα πρόταση στο χώρο της παραγωγής και διαφήμισης 

Αλήθεια, τι κοινό μπορεί να έχει μία ομάδα τριών ατόμων και μία αγελάδα, χρώματος μπλε; Χρειάζεται απλώς λίγη φαντασία, μία κάμερα, ένα μικρόφωνο, μία τηλεόραση και… action!

Αν δεν έχει τύχει να ακούσετε ακόμη για το Blue Cow Studios, πρόκειται για ένα στούντιο τηλεοπτικών παραγωγών που στόχο έχει να συνδυάζει την ποιότητα και τη φαντασία.

Τρία ταλαντούχα άτομα, με όρεξη για δημιουργία και το σημαντικότερο, με εμπειρία στο χώρο της τηλεόρασης και της παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων, ήρθαν για να φέρουν στο χώρο αυτό καινοτόμες προτάσεις, ποιοτικά projects και εισηγήσεις πέραν από τα τετριμμένα!

Το πάθος της Κριστίνα, του Κανάρη και του Γιώργη για δημιουργία αλλά και η επιθυμία τους να επιδιώκουν κάθε φορά με φαντασία και επαγγελματισμό τη διαφορετικότητα, καθιστά τις παραγωγές που αναλαμβάνουν πρωτότυπες, πρωτοποριακές, με άκρως επιτυχημένα αποτελέσματα. 



Και οι τρεις αντιμετωπίζουν τη ζωή με αρκετή δόση χιούμορ και αυτό αντανακλάται και στη δουλειά τους, όπως επίσης ο επαγγελματισμός και η αφοσίωση σε ό,τι και αν αναλάβουν. Βλέποντας δείγματα της δουλειάς τους -τηλεοπτικές διαφημίσεις, προωθητικά βίντεο, τηλεοπτικές παραγωγές και shows- που γυρίζονται τόσο σε εξωτερικούς χώρους όσο και στα πρωτοποριακά για τα δεδομένα της Κύπρου, Blue Cow Studios, εύκολα διακρίνεται ο τρόπος που απογειώνουν τις δημιουργικές τους ιδέες, κάνοντας δυναμικό intro στο χώρο της τηλεόρασης.



Άλλωστε, το όνομα και το λογότυπο της εταιρίας τους -μία κόκκινη αγελάδα με την ονομασία Blue Cow!- επιβεβαιώνει ότι είναι άτομα με φαντασία και δημιουργικότητα, που δεν ακολουθούν τα στερεότυπα και που τους αρέσει η πρωτοτυπία και η διαφορετικότητα. 

Τα Blue Cow Studios διατίθενται επίσης σε επαγγελματίες φωτογράφους ή σκηνοθέτες που ψάχνουν ένα χώρο που να μπορεί να τους παρέχει όλο τον τεχνικό εξοπλισμό για να δημιουργήσουν τα δικά τους projects, αλλά και σε επαγγελματίες και εραστές της μουσικής που σε αυτό μπορούν να βρουν το ιδανικό μέρος για έμπνευση και δημιουργία. Επίσης, όσοι επιθυμούν έναν εναλλακτικό χώρο για να εκθέσουν ή να παρουσιάσουν σε περιορισμένο κοινό τα projects τους, τότε το Blue Cow Studios είναι η τέλεια επιλογή. 

Αν, λοιπόν, αναζητάτε μία ομάδα για να αναλάβει την παραγωγή που θέλετε να ετοιμάσετε ή την επόμενη τηλεοπτική διαφήμισή σας, ή ένα χώρο που θα λατρέψετε να δημιουργείτε εκεί, τότε η πιο έξυπνη και δημιουργική λύση είναι να απευθυνθείτε στα Blue Cow Studios!  

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Blue Cow Studios, www.blue-cow-studios.com και τη σελίδα της στο facebook    

 

Blue Cow Studios
Ιπποκράτους 7, 2540 Δάλι, Λευκωσία - Κύπρος 
Τηλ.: 22028412
www.blue-cow-studios.com
www.facebook.com/pages/Blue-Cow
youtube: BlueCow Studios

 

Tags blue cow, studio παραγωγής, παραγωγή, blue cow studios, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9238 s (279 Queries.) // Parse time: 0.3537 s // Total time: 3.2775 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X