Να τι παθαίνει όποιος κάνει άσχημα σχόλια για το γυναικείο σώμα


Να τι παθαίνει όποιος κάνει άσχημα σχόλια για το γυναικείο σώμα

Η απόλυση δεν άργησε να έρθει για γνωστή προσωπικότητα της μόδας!

Ο χώρος της μόδας είναι πολύ δημοκρατικός, χωράει τους πάντες και τα πάντα, αλλά η αλήθεια είναι πως πολλές φορές έχουν ακουστεί κάθε άλλο παρά κολακευτικά σχόλια για το γυναικείο σώμα, από fashion insiders οι οποίοι δε διστάζουν ενίοτε να κατακρίνουν το βάρος και το στιλ των γυναικών. Ο Karl Lagerfeld για παράδειγμα έχει ταχθεί έντονα υπέρ της skinny σιλουέτας -χωρίς βέβαια να υποστηρίζει τα ανορεξικά μοντέλα- και μάλιστα είχε αποκαλέσει την Adele χοντρή.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα όλων αυτών είναι η συνέντευξη του Patrick Couderc, του πρώην διευθυντή του Hervé Léger ο οποίος έδωσε μία συνέντευξη στη Daily Mail και μεταξύ άλλων είπε πως οι γυναίκες με επιπλέον κιλά, ή αυτές με μικρό στήθος, δε θα έπρεπε να φορούν τα body conscious φορέματα για τα οποία έγινε διάσημος ο Οίκος. «Δεν πειράζει να έχεις κοιλιά και μεγάλη περιφέρεια, δεν είναι καταστροφή, αρκεί να μην είσαι 55 και φοράς τα πάντα λες και είσαι 23». Φυσικά δεν τον είδαμε να παραπονιέται για την Kim Kardashian η οποία έχει δώσει αμέτρητα χρήματα αγοράζοντας body conscious φορέματα Hervé Léger και απέχει πολύ από το ιδανικό πρότυπο που ο ίδιος έχει στο μυαλό του για τις γυναίκες.

Επιπλέον ανέφερε ότι οι ομοφυλόφιλες μάλλον δε θα έπρεπε να φορούν τα πλέον θηλυκά ρούχα του Οίκου γιατί θεωρεί πως δε θέλουν να δείχνουν τόσο θηλυκές και άρα τα ρούχα που υπογράφει το brand είναι ακατάλληλα γι’ αυτές.

Ευτυχώς ο ίδιος ο Hervé Léger δε συμμερίζεται αυτές τις απόψεις και αμέσως μετά την εν λόγω συνέντευξη φρόντισε να απολυθεί ο Patrick Couderc. «Αυτές οι απόψεις δεν εκφράζουν τον Hervé Léger, ο οποίος υποστηρίζει τον αισθησιασμό και τη θηλυκότητα χωρίς διακρίσεις. Οι δηλώσεις του ήταν προσβλητικές για όλους μας. Οι δηλώσεις του ήταν προσβλητικές για όλους μας» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Οίκου, με τη δήλωσή του αυτή να ανεβαίνει και στα social media που διαχειρίζεται το γνωστό brand.

Tags herve leger


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0819 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2419 s // Total time: 3.3238 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X