Το ΣΙΓΜΑ γιορτάζει 20 χρόνια!


Το ΣΙΓΜΑ γιορτάζει 20 χρόνια!

Γενέθλια με πρεμιέρες

Τα 20 του χρόνια γιορτάζει το ΣΙΓΜΑ, σήμερα που κάνουν πρεμιέρα όλες οι ενημερωτικές και ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού.

Πόσες στιγμές χωράνε μέσα σε… 20 χρόνια;

Όλες!

Όλες εκείνες τις στιγμές που γέλασες όταν σε Βουρούσαν οι Γείτονες…

…που συγκινήθηκες με ένα κορίτσι που το λέγανε Βασιλική…

…που χαμογέλασες με μια αγαπημένη οικογένεια που λέγονταν Τάκκοι…

…που αγωνιούσες έστω και στο Παρά Πέντε…

…που χαιρόσουν σαν παιδί κάνοντας Κόντρα Πλάκες…

…που παρακολουθούσες λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις της επικαιρότητας…

…που έζησες όλες μας τις στιγμές… σαν δικές σου!

Το ΣΙΓΜΑ μπαίνει από σήμερα επίσημα στη νέα περίοδο προγραμμάτων του και ταυτόχρονα γιορτάζει και τα 20 του χρόνια!  Γιορτάζει δηλαδή 245 μήνες, 7,452 ημέρες, 178.875 ώρες και 10,731.913,03 λεπτά! Την ίδια χρονιά, 20 χρόνια πριν δηλαδή, ο Ζακ Σιράκ εκλέγεται πρόεδρος της Γαλλίας, το DVD – ένα προηγμένο δισκάκι αποθήκευσης δεδομένων – ανακοινώνεται για πρώτη φορά, η Τανσού Τσιλλέρ σχηματίζει κυβέρνηση στην Τουρκία, κυκλοφορεί το πρώτο Playstation της SONY, ενώ στα ραδιόφωνα επιτυχία κάνουν τα τραγούδια «Πανσέληνος» με τη Χαρούλα Αλεξίου, “Dreamer” των Livinjoy και "Gangsta’s Paradise" που γίνεται ο ύμνος μια ολόκληρης ασυμβίβαστης γενιάς. Το ΣΙΓΜΑ ξεκίνησε να εκπέμπει στους δέκτες των τηλεθεατών το 1995, ημέρα Δευτέρα, στις 17:30 το απόγευμα με την εκπομπή "ΚΟΠΙΑΣΤΕ" που παρουσίαζαν η Ρούλα Γεωργιάδου και ο Ζαχαρίας Φιλιππίδης. Στις 8:30 το βράδυ μεταδόθηκε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο Μαρία Σφέτσου. Αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων προβλήθηκε η ταινία δράσης First Blood με τον Sylvester Stalone.

20 χρόνια ΣΙΓΜΑ λοιπόν. 20 χρόνια ιδιωτικής τηλεόρασης. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε στο τηλεοπτικό τοπίο. Ένα όμως έμεινε ίδιο. Η δέσμευση του σταθμού να προσφέρει στους τηλεθεατές ένα  πολυσύνθετο και ποιοτικό πρόγραμμα, βασισμένο στους κεντρικούς πυλώνες της αυθεντικής ψυχαγωγίας και της ουσιαστικής ενημέρωσης. Με 3 νέες Κυπριακές σειρές, το εγκυρότερο και πρώτο σε τηλεθέαση Δελτίο ειδήσεων, 3 ενημερωτικές εκπομπές, 2 κοινωνικές / ψυχαγωγικές εκπομπές, 2 νέα shows, μία αθλητική εκπομπή, πολυβραβευμένες ξένες σειρές, blockbuster ταινίες, πλούσιο παιδικό πρόγραμμα και φυσικά τις καλύτερες στρατηγικές συνεργασίες με τηλεοπτικούς σταθμούς του εξωτερικού, για ακόμα μια φορά το νέο πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ στοχεύει να κερδίσει την πρώτη θέση στην καρδιά του κύπριου τηλεθεατή!

Γιατί 20 χρόνια δημιουργούμε τι στιγμές που ζούμε…!!!!

Tags ΣΙΓΜΑ, γενεθλια, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0212 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3598 s // Total time: 3.3811 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X