Ενώπιον δικαστηρίου ο φερόμενος ως μητροκτόνος


Ενώπιον δικαστηρίου ο φερόμενος ως μητροκτόνος

Ενώπιον δικαστηρίου των βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας αναμένεται να προσαχθεί στις 4.30 ο 21χρονος, από το Ιράκ, κουρδικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται να σκότωσε τη μητέρα του, ηλικίας 46 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, η σύλληψη του νεαρού έγινε κατορθωτή στις 19.40 χθες το βράδυ, ύστερα από πληροφορία, που λήφθηκε από πολίτες.

Ο 21χρονος εθεάθη να περιφέρεται σε κεντρικό δρόμο της Ορμήδειας, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το σημείο, που διεπράχθη το φονικό.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας, Υπαστυνόμος Μάρκος Πέτρου, επιβεβαίωσε στο Ράδιο Πρώτο ότι ο νεαρός δεν προέβαλε καμία αντίσταση, όταν άνδρες της Αστυνομίας τον πλησίασαν στο B' Δημοτικό Σχολείο Ορμήδειας για να τον συλλάβουν και παραδόθηκε ήσυχα. Παραμένει, είπε, συνεργάσιμος και το πρωί αναμένεται να ανακριθεί. Έχει πλήρη επίγνωση της πράξης του και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Τα κίνητρα της αποτρόπαιας πράξης του παραμένουν άγνωστα.

Στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκε ένα μεγάλο μαχαίρι και εξετάζεται κατά πόσον αυτό είναι το αιχμηρό αντικείμενο, που χρησιμοποίησε για να σκοτώσει τη μητέρα του.

Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του είχαν κινητοποιηθεί τόσο η Αστυνομία της Βάσης Δεκέλειας, όσο και η Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Tags κυπρος, δικαστηριο, μητερα, δολοφονία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8378 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2401 s // Total time: 3.0779 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X