Ενώπιον δικαστηρίου για τα 26kg κάνναβης και 2kg κοκαΐνης


Ενώπιον δικαστηρίου για τα 26kg κάνναβης και 2kg κοκαΐνης

Ενώπιον της δικαιοσύνης για έκδοση διατάγματος κράτησης αναμένεται να προσαχθούν οι τρεις νεαροί, στην κατοχή των οποίων εντοπίστηκαν χθες συνολικά 26 κιλά κάνναβης και δύο κιλά κοκαΐνης.

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών ανέκοψαν χθες το βράδυ αυτοκίνητο σε δρόμο στο Στρόβολο και ύστερα από έλεγχο, εντόπισαν τα ναρκωτικά. Ο 30χρονος οδηγός συνελήφθη. Ανακρινόμενος αποκάλυψε ότι τα ναρκωτικά θα παραλάμβανε ένα ζευγάρι, 25 και 24 ετών.

Τα μέλη της ΥΚΑΝ προχώρησαν σε ελεγχόμενη παράδοση των ναρκωτικών στους δύο νεαρούς, οι οποίοι στην συνέχεια συνελήφθησαν.

Νέες συλλήψεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΥΚΑΝ, Στέλιος Σεργίδη, δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο ότι αναζητούνται ακόμα τρία άτομα. Ένας 30χρονος, ο οποίος φέρεται να είναι ο επικεφαλής της ομάδας, που εισήγαγε και διακινούσε ναρκωτικά στην Κύπρο με συνεργάτες έναν 38χρονο και έναν 27χρονο.

Ο κ. Σεργίδης δήλωσε ότι τα συγκεκριμένα πρόσωπα κατονόμασε ταχυδρομικός λειτουργός, 37 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη και ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι αυτός παρέδωσε τρία πακέτα, που εισήχθησαν από το Βέλγιο, με 26 κιλά κάνναβης και 2 κιλά κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τον κ. Σεργίδη πρόκειται για ένα οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στην Κύπρο.

Tags δικαστηριο, ναρκωτικά


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7001 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3026 s // Total time: 3.0027 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X