Διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου για τον γόη Έλληνα ηθοποιό – παρουσιαστή!


Διαζύγιο μετά από 25 χρόνια γάμου για τον γόη Έλληνα ηθοποιό – παρουσιαστή!

Ο λόγος για...

Πέντε περίπου μήνες λοιπόν, έχουν περάσει από τις δηλώσεις της Αθηνάς Τσιλύρα, της πρώην συζύγου του Σπύρου Παπαδόπουλου, για το χωρισμό τους, ύστερα από 25 ευτυχισμένα χρόνια γάμου.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έχει προχωρήσει στη ζωή του, κρίνοντας από τα ενσταντανέ που δημοσίευσε λίγο καιρό πριν η "Real Life" και τον απεικονίζουν μαζί με τη νέα του σύντροφο, Νικολέτα Κατσαηλίδου.

Το ζευγάρι όμως μέχρι πρότινος είχε σοβαρές οικονομικές διαφωνίες και αυτές ευθύνονται για την καθυστέρηση του διαζυγίου τους, κάτι που έβαζε φρένο στις επιθυμίες του ηθοποιού.

Πηγές κοντά στο περιβάλλουν τους ανέφεραν πως οι σχέσεις τους είναι ψυχρές και οι δικηγόροι τους βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για να βγει συναινετικό.

Αυτό που τους προβλημάτιζε μέχρι την τελευταία στιγμή ήταν το σπίτι τους στη Βάρκιζα –η Αθηνά Τσιλύρα ζητούσε να της το παραχωρήσει- καθώς επίσης και ένα ποσό –διατροφή το μήνα, για να μπορέσει να επιβιώσει, μια και η ίδια δεν έχει εισοδήματα.

Τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Ciao" οι διαφορές τους έλαβαν τέλος και οι απαιτήσεις της Αθηνάς Τσιλύρα καλύφθηκαν. Έτσι, περνά πια στην κατοχή της το σπίτι τους στη Βάρκιζα αλλά και κάθε μήνα θα παίρνει ένα ποσό ως διατροφή. Τα υπόλοιπα, από την κοινή τους περιουσία, πηγαίνουν στην ηθοποιό.

Tags σπύρος παπαδόπουλος, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, διαζυγιο, Αθηνά Τσιλύρα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2012 s (230 Queries.) // Parse time: 0.6407 s // Total time: 3.8419 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X