Τατιάνα - Λαμπίρη σε "πόλεμο"! Έβγαλαν μαχαίρια οι πρώην κολλητές


Τατιάνα - Λαμπίρη σε "πόλεμο"! Έβγαλαν μαχαίρια οι πρώην κολλητές

Τι τρέχει ανάμεσά τους!

Το "YES!" αποκαλύπτει τους λόγους που έκαναν τις δύο παρουσιάστριες να βγάλουν... μαχαίρια.

Σήμερα βρίσκονται κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη, όμως στο παρελθόν είχε ξεσπάσει ανάμεσά τους ένας ανελέητος πόλεμος. Αν και όπως όλα δείχνουν ο "πάγος" έχει αρχίσει να λιώνει, αρκεί ένας λάθος χειρισμός για να φουντώσει ξανά η φλόγα του μίσους τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η Χριστίνα Λαμπίρη αποτελούν περίτρανη απόδειξη πως δύο "κολλητές" μπορούν στο βωμό της τηλεθέασης να μετατραπούν σε ορκισμένους εχθρούς. Ποιος θα ξεχάσει όταν για περίπου δέκα χρόνια αντάλλαζαν on air μέσα από τις εκπομπές τους καθημερινά καρφιά, ενώ ήταν έτοιμες να χύσουν αίμα προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα αποκλειστικό. Η μια ήθελε στην κυριολεξία να εξαφανίσει την άλλη από το τηλεοπτικό προσκήνιο, κάτι που ούτε να φανταστούν δεν μπορούσαν όταν ήρθαν κοντά τον Σεπτέμβριο του 2000.
Τότε η Τατιάνα είχε μόλις αναλάβει το πρωινό μαγκαζίνο στον ALPHA με τη Χριστίνα να εκτελεί χρέη αρχισυντάκτριας. "Ήταν το Χριστινάκι μου, ο άνθρωπός μου. Με χαλάρωνε", παραδέχτηκε χρόνια αργότερα η "Τάτι". Το πάθος τους για την είδηση και την πρωτιά δεν άργησε να τις φέρει κοντά και να δημιουργήσει μια φιλία που τίποτα δεν μπορούσε να τη διαλύσει. Ή, καλύτερα, έτσι πίστευαν. Οι δυο τους έγιναν κολλητές, γι' αυτό και έναν χρόνο αργότερα η Χριστίνα ακολούθησε την Τατιάνα στο Tempo. Τα προβλήματα όμως στο συγκεκριμένο κανάλι δεν άργησαν να εμφανιστούν και έτσι δύο μήνες μετά το ζεύγος Ευαγγελάτου αποχωρεί, με τη Λαμπίρη αυτή τη φορά να μένει πίσω. Μάλιστα, η Χριστίνα της είχε πει τότε πως κουράστηκε πολύ από αυτού του είδους την εκπομπή και σκέφτεται να επιστρέψει σε γνωστό εκδοτικό οίκο όπου είχε αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις. Αυτή ήταν και η αρχή του τέλους. Το γεγονός πως η Χριστίνα όχι μόνο δεν την ακολούθησε, αλλά επέλεξε να παρουσιάσει μια πανομοιότυπη εκπομπή με τη δική της και ακριβώς την ίδια ώρα με εκείνης εξόργισε την Τατιάνα, αφού το θεώρησε προδοσία. "Ήθελα να την κόψω κομματάκια και να τη βάλω σε ένα πακέτο", παραδέχεται σήμερα γελώντας. Για περίπου δέκα χρόνια ακολούθησε ένας απίστευτος πόλεμος, με σκηνικά που σήμερα θυμίζουν βγαλμένα από ταινία. Οι δυο τους κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να μη διασταυρωθούν οι δρόμοι τους με τόνους μελάνι να χύνονται για αυτή την κόντρα.

Η πρώτη συνάντηση

Ήταν κοινό μυστικό πως όπου βρισκόταν η μια, η άλλη δεν περνούσε ούτε απέξω, γι' αυτό έκπληξη προκάλεσε το κοινό τους τετ α τετ στον τηλεοπτικό Μαραθώνιο του 2007. Η Χριστίνα τότε δίνοντας το μικρόφωνο στην Τατιάνα χαρακτήρισε τη στιγμή αυτή "ιστορική", με την τελευταία ωστόσο κάποια χρόνια αργότερα να δηλώνει πως "μου είχε γυρίσει το μάτι". Αν και η συνάντηση αυτή δεν στάθηκε ικανή να λύσουν τις διαφορές τους, φάνηκε ξεκάθαρα πως το πρώτο βήμα είχε ήδη γίνει. Η αντίστροφη μέτρηση για τη λήξη του πολέμου ξεκίνησε, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν τη Λαμπίρη στον καναπέ της Τατιάνας στο "Αξίζει να το δεις" το 2009. Αν και αρχικά η αμηχανία των δυο πλευρών ήταν ολοφάνερη, αφού δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στην παλιά φιλία τους. Έτσι ακολούθησαν και άλλες τηλεοπτικές συναντήσεις με τελευταία αυτή στο "Μία" την περσινή σεζόν, ενώ φέτος οι δρόμοι τους διασταυρώνονται ξανά στο "Ε". Τώρα αν η καθημερινότητα και ο ανταγωνισμός ξυπνήσει τα "δολοφονικά" τους ένστικτα είναι κάτι που μόνο ο χρόνος θα δείξει.

Tags χριστίνα λαμπίρη, τατιανα στεφανιδου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6139 s (232 Queries.) // Parse time: 0.4321 s // Total time: 3.0460 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X