#fantasticfriends: Ο πιο Faνταστικός διαγωνισμός για σένα και την κολλητή σου από το Fa!


#fantasticfriends: Ο πιο Faνταστικός διαγωνισμός για σένα και την κολλητή σου από το Fa!

To Fa ξέρει πώς να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν φανταστικά! Έτσι, δίνει την ευκαιρία στις καλύτερες φίλες να ζήσουν φανταστικές εμπειρίες με έναν διαγωνισμό φτιαγμένο μόνο για αυτές, επειδή γνωρίζει καλά ότι οι εμπειρίες που μοιράζεσαι με την κολλητή σου γίνονται ακόμα πιο φανταστικές!

Στον διαγωνισμό που διεξάγεται στο Facebook, οι φίλες μπορούν να παίξουν και να διεκδικήσουν φανταστικές εμπειρίες ανάλογα με τη φάση τους, fashion, fitness ή fun! Στην κατηγορία fashion, οι διαγωνιζόμενες διεκδικούν μια μέρα shopping με την κολλητή τους με €1000 στο χέρι και τον δικό τους στυλίστα ή μια custom made δημιουργία Κύπριου σχεδιαστή αποκλειστικά φτιαγμένη για εκείνες ή το απόλυτο makeover με μια επαγγελματική φωτογράφιση! Στην κατηγορία fitness, οι φίλες μπορούν να κερδίσουν 3 μήνες personal training με επαγγελματία γυμναστή ή pilates studio ή μαθήματα Zumba για έναν ολόκληρο χρόνο! Kαι στην κατηγορία fun, οι συμμετέχουσες διεκδικούν ένα αξέχαστο τριήμερο στην Αθήνα ή δωρεάν είσοδο σε όλες τις ταινίες της χρονιάς στα K Cineplex ή να εξερευνήσουν τον βυθό με έναν επαγγελματία εκπαιδευτή Scuba Diving!

Η συμμετοχή δηλώνεται μέσω της πλατφόρμας Fantastic Friends στο facebook και οι διαγωνιζόμενες μπορούν να αυξήσουν τις συμμετοχές τους ανεβάζοντας video και φωτογραφίες με το hashtag #fantasticfriends, αλλά και με την εισαγωγή κωδικού από τις συσκευασίες των προϊόντων Fa! Η διάρκεια του διαγωνισμού θα είναι από την 1η  Αυγούστου μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου.

Για ακόμα μια φορά, το Fa αναλαμβάνει να προσφέρει στις φίλες του μοναδικές εμπειρίες που θα τις κάνουν νιώσουν faνταστικά!

Tags fa, διαγωνισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4144 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3555 s // Total time: 2.7699 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X