Ιωάννα Πολυνείκη: Η αποκαλυπτική συνέντευξη για την οικογένειά της


Ιωάννα Πολυνείκη: Η αποκαλυπτική συνέντευξη για την οικογένειά της

Διαβάστε αναλυτικά

Συνέντευξη σε κυπριακό, εβδομαδιαίο περιοδικό παραχώρησε η Ιωάννα Πολυνείκη και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση που έχει με την οικογένειά της και πιο συγκεκριμένα για το πως αντιμετώπισαν ως οικογένεια, τα όσα διαδραματίστηκαν τον περασμένο Νοέμβριο και αφορούσαν στον μικρό της αδελφό, Αλέξη Αναστασίου.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε για τη σχέση με την οικογένειά της: “Όπως είναι ένα χέρι που έχει πέντε δάχτυλα, έτσι είναι και η οικογένειά μου. Αυτό το χέρι έχει μια τεράστια δύναμη να κάνει τα πάντα. Είναι πάντα συνδεδεμένα αυτά τα δάχτυλα με το χέρι και όλα μαζί γίνονται μια γροθιά. Αυτή είναι η σχέση μου με την οικογένειά μου, όπως πρέπει να είναι, στην απόλυτη σύνδεση”. Όσον αφορά στη σχέση της με τα δύο της αδέλφια, συμπλήρωσε λέγοντας: “Και με τα δύο μου αδέρφια είμαι πάρα πολύ κοντά. Είμαστε πάρα πολύ συνδεδεμένοι. Είναι το κίνητρό μου, το φως μου και η συνέχεια της οικογένειάς μου. Τα πιο σημαντικά άτομα της ζωής μου και βρίσκονται πάντα πάνω από όλους”.

Για τα όσα συνέβησαν με τον αδελφό της Αλέξη αλλά και τη σχέση που η ίδια έχει μαζί του, δήλωσε: “[…] Το ίδιο κοντά είμαι με όλους και με τους γονείς μου αλλά και με τα δύο μου αδέρφια. Είμαι πάρα πολύ δίπλα του, σε όλα τα επίπεδα και στο πρακτικό και στο συμβουλευτικό μέρος. Είμαι όπως πρέπει να είναι μια αδερφή στον μικρότερό της αδερφό. Είμαι απόλυτα δοσμένη σ’ αυτόν και τον αγαπώ άπειρα. Πώς αντιμετωπίζεις ένα γεγονός όταν σείεται το παγκύπριο; Το αντιμετωπίσαμε δεμένοι, με σεμνότητα απέναντι στο γεγονός, με πλήρη επίγνωση της κατάστασης, χωρίς να έχουμε ζητήσει τον οίκτο κανενός. Προσωπικά το αντιμετώπισα με ψυχραιμία πάνω από όλα, υπεύθυνα, αντλώντας μεγάλη δύναμη από τον Θεό. Υπάρχει πόνος, υπάρχει ψυχολογική κούραση αλλά και πίστη γιατί βρίσκεις φως μέσα σου, ένας φως που δεν σε εγκαταλείπει ποτέ. Το κάθε σπίτι κρύβει το δικό του Γολγοθά, αλλά η ζωή είναι τέτοια που θέλοντας και μη προχωρείς. […] Είναι κάτι που ακόμα το ζούμε”.

Tags ιωαννα πολυνεικη, showbiz κύπρος, gossip, αλέξης αναστασίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6184 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4414 s // Total time: 3.0598 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X