"Έφυγε" από τη ζωή γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια shows


"Έφυγε" από τη ζωή γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια shows

Ο γιος της έσπασε την πόρτα και τη βρήκε νεκρή

Την τελευταία της πνοή άφησε η Βρετανίδα  τραγουδίστρια Cilla Black, της οποίας  τα τραγούδια "Anyone Who Had a Heart" και "You are my World" έφτασαν στην κορυφή των βρετανικών charts, ενώ βραβεύτηκε και για τη συνολική προσφοράς της στα βραβεία BAFTA 2014 στο Theater Royal του Λονδίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Cilla Black δεν είχε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα υγείας αλλά "έφυγε" ξαφνικά και απρόσμενα. Η ίδια μάλιστα εκείνη την μέρα είχε πάει να δειπνήσει στο Costa del Sol resort στην Marbella και αργότερα χαιρέτησε την οικογένειά της για να πάει για ύπνο.

Λίγη ώρα αργότερα ο γιος της πήγε πάνω στο δωμάτιο της για να δει αν θέλει κάτι, η μητέρα του δεν του απάντησε όπως τις προηγούμενες φορές με αποτέλεσμα να ανησυχήσει και να σπάσει την πόρτα. Τότε ήρθε αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη. Η μητέρα του ήταν πεσμένη στο πάτωμα και δεν ανέπνεε.

Αμέσως φώναξε το ασθενοφόρο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της που σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις προήλθε από φυσικά αίτια.

Η τραγουδίστρια είχε κάνει το ντεμπούτο της μ’ ένα τραγούδι που είχε γράψει αποκλειστικά για εκείνη ο John Lennon και ο John Mccartney, το "Love of the Loved". Οι Beatles μάλιστα ήταν και εκείνοι που είχαν "ανακαλύψει" την τραγουδίστρια και που της άλλαξαν το όνομα από Priscilla Maria Veronica White σε Cilla Black.

Η ίδια εκτός από την προσφορά της στο τραγούδι είχε ασχοληθεί και με την παρουσίαση τηλεοπτικών shows το πιο γνωστό από αυτά ήταν το "Ραντεβού στα Τυφλά" το οποίο αγαπήθηκε πολύ την δεκαετία του ’80.

Tags Σίλα Μπλακ, Cilla Black, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3377 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2173 s // Total time: 2.5550 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X