Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια αγόρασε παπούτσια αξίας ... 280.550 ευρώ; [εικόνες]


Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια αγόρασε παπούτσια αξίας ... 280.550 ευρώ; [εικόνες]

Άτιμη κρίση!

Η φράση "καταραμένη φτώχεια" ταιριάζει… γάντι στην  Beyonce, η οποία πρόσφατα διέθεσε το αστρονομικό ποσό των 280.550 ευρώ (200.000 λίρες), για να αγοράσει ένα ζευγάρι πανάκριβα πέδιλα, με τα οποία θα εμφανιστεί στο νέο της video clip που θα βγει "στον αέρα" το φθινόπωρο.

Τα παπούτσια που κοστίζουν μια περιουσία, είναι του οίκου Borgezie Princess Constellation και αποτελούνται συνολικά από 1.290 πολύτιμες πέτρες.

Να σημειώσουμε ακόμα, πως ο σχεδιαστής των εν λόγω διαμαντένιων πέδιλων, ονομάζεται Christopher Michael Shellis, κατάγεται από την Βρετανία, και εμπνεύστηκε από το hit του Paul Simon "Diamonds On The Soles Of Her Shoes" για να δημιουργήσει αυτό το κομψοτέχνημα, στο οποίο δίνει… 1.000 χρόνια εγγύηση!

Όπως θα δείτε και στις εντυπωσιακές φωτογραφίες, το εν λόγω πατούμενο είναι τόσο φανταχτερό, που αν η Beyonce σκάσει έτσι έξω σε αφώτιστο δρόμο, θα αποτελεί πηγή φωτός από μόνη της!

Και επειδή 280.550 ευρώ δεν είναι αρκετά για την 33χρονη σταρ, να σας ενημερώσουμε πως η Beyonce έδωσε άλλα 78.200 ευρώ (55.000 λίρες) για να βάλει στο "καλάθι" της μια ολόχρυση ζώνη Βάσκων.

Τέλος να σημειώσουμε, πως το team της Beyonce είχε πλησιάσει τον καλλιτέχνη των εν λόγω παπουτσιών πολλούς μήνες πριν, δίνοντας του την παραγγελία να τα φτιάξει για λογαριασμό της, επειδή είχε διαβάσει για αυτά σε ένα άρθρο!

Ο ίδιος δήλωσε ενθουσιασμένος που τον προτίμησε η διάσημη τραγουδίστρια, δηλώνοντας ότι αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την δημιουργία του, την οποία χαρακτηρίζει την καλύτερη που έχει σχεδιάσει ως σήμερα.

Μάλιστα για τους απανταχού ενδιαφερόμενες, δηλώνει πως το σανδάλι βγαίνει είτε σε στέρεα πλατίνα, είτε σεχρυσό 18 καρατίων.

Ναι. Να αγοράσουμε πέντε-έξι να΄χουμε!

 

Tags Κρίστοφερ Μίκαελ Σέλις, Christopher Michael Shellis, μπιγιονσέ, διασημοι, celebrities, Beyonce, Borgezie Princess Constellation


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2533 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4859 s // Total time: 2.7392 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X