Άντρη Καραντώνη: Έτσι διατηρεί την σιλουέτα της!


Άντρη Καραντώνη: Έτσι διατηρεί την σιλουέτα της!

Μάθετε τα μυστικά της

Η Άντρη Καραντώνη σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Madame Figaro”, Τεύχος Αυγούστου και στη δημοσιογράφο, Βαρβάρα Γεωργιάδου, αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, τα μυστικά ομορφιάς της και πως καταφέρνει να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Όσον αφορά στην ομορφιά, ανέφερε: “Η οµορφιά είναι δώρο Θεού και δεν µπορείς να περηφανευτείς γι' αυτό. Σίγουρα µπορεί να είναι το εισιτήριο, όµως για να κρατηθείς και να ξεχωρίσεις, χρειάζονται πολλά άλλα εφόδια, όπως εργατικότητα, αγάπη για τη δουλειά σου και υποµονή. […] Αγαπώ τον εαυτό µου και ευχαριστώ τον Θεό που έχω την υγεία µου. Έµαθα να καταπολεµώ τις ανασφάλειές µου φροντίζοντας τον εαυτό µου καθηµερινά. ∆εν πρέπει ποτέ να αφήνουµε τον εαυτό µας. Αν δεν αγαπάς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου δεν σε αγαπούν ούτε οι γύρω σου”.

Κατόπιν, απεκάλυψε πως καταφέρνει και διατηρεί την αψεγάδιαστη σιλουέτα της, λέγοντας: “ Αγαπώ το καλό φαγητό και δεν στερούµαι τίποτα. Προσέχω τη διατροφή µου και γυµνάζοµαι σχεδόν καθηµερινά. Η γυµναστική µπήκε στη ζωή µου εδώ και δύο χρόνια και είναι ένα κοµµάτι, που δεν θέλω να παραµελώ”.

Tags showbiz κύπρος, gossip, αντρη καραντωνη, Σώμα, σιλουέτα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.7134 s (232 Queries.) // Parse time: 0.5197 s // Total time: 4.2331 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X