Άντρη Καραντώνη: Αποκαλύπτει πως θα είναι το νυφικό της!


Άντρη Καραντώνη: Αποκαλύπτει πως θα είναι το νυφικό της!

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της

Στις 13 Σεπτεμβρίου, η Άντρη Καραντώνη πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον άντρα της ζωής της, Νεοκλή Σκουρουμούνη και η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Madame Figaro”, Τεύχος Αυγούστου και στη δημοσιογράφο, Βαρβάρα Γεωργιάδου, αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον γάμο της, μεταξύ των οποίων και πως θα είναι το νυφικό της.

“Πάντα ονειρευόμουν τη µέρα του γάµου µου. Ήθελα να είναι παραµυθένιος, µε πολλά λουλούδια. Από µικρή µε φανταζόµουν να φορώ ένα νυφικό µε τεράστια ουρά. Αυτό είναι το µόνο που µπορώ να σου αποκαλύψω για το νυφικό µου”, είπε χαρακτηριστικά το όμορφο μοντέλο.

Κατόπιν, όσον αφορά στην επιλογή του νυφικού της, ανέφερε: “Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση του να φορώ νυφικό δεν είναι πρωτόγνωρη. Ωστόσο, όταν πήγα για πρώτη φορά στο ατελιέ του Gregory Morfi, για να δηµιουργήσουµε το δικό µου, δεν µπορώ να σου κρύψω ότι συγκινήθηκα”.

Η Άντρη Καραντώνη έχει επιμεληθεί μαζί με τους αγαπημένους της όλες τις λεπτομέρειες για να γίνει ο γάμος έτσι όπως τον έχει ονειρευτεί. “Θα είναι ανοιχτός και… κλειστός. Πρώτα θα παραθέσουµε δεξίωση στο ξενοδοχείο Sandy Beach στη Λάρνακα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο για τους στενούς συγγενείς στο Galu Seaside. Προσπαθώ να διοργανώσω το γάµο µου όσο καλύτερα µπορώ, εντός πλαισίων βέβαια, µε σκοπό να περάσουν καλά και οι προσκεκληµένοι µας και εµείς. Θέλω να διασκεδάσω εκείνη την ηµέρα χωρίς άγχος και να ζήσω µια µέρα που θα µου µείνει αξέχαστη. Ευτυχώς είµαι τυχερή, γιατί έχω δίπλα µου την ειδική στην οργάνωση γάµων Χάρις Πότσου, τις φίλες µου και την οικογένειά µου”.

Tags showbiz κύπρος, gossip, αντρη καραντωνη, Γαμος, Νυφικο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8349 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3997 s // Total time: 2.2346 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X