Julie Massino: Δείτε πως έχασε 30 κιλά!


Julie Massino: Δείτε πως έχασε 30 κιλά!

Μάθετε τα μυστικά της

Αγνώριστη έχει γίνει η Julie Massino, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Fame Story. Η καθηγήτρια φωνητικής των σταρ σε πρόσφατη συνέντευξη της σε ελληνικό, εβδομαδιαίο περιοδικό, αποκάλυψε πως κατάφερε να χάσει 30 κιλά.

“Συνολικά έχασα τριάντα κιλά, πήρα πίσω τα τρία, όμως θα τα χάσω! Μου πήρε δύο χρόνια για να το καταφέρω αυτό. Τους πρώτους οκτώ μήνες έχασα δεκαοκτώ κιλά και μετά σιγά-σιγά, με σταθεροποίηση, τα υπόλοιπα. Τώρα πια ζυγίζω περίπου εβδομήντα κιλά. Όταν βγαίνω έξω, οι άντρες που συναντώ μου λένε ότι με προτιμούν όπως ήμουν πριν, αλλά εγώ νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου τώρα!”.

Κατόπιν, ανέφερε αν έχει προχωρήσει σε κάποια πλαστική επέμβαση: “Ακόμη δεν έχω κάνει τίποτα, ούτε καν botox. Αλλά θέλω να κάνω κάποιες επεμβάσεις. Τριάντα κιλά είναι πολλά. Έχω ένα θέμα χαλάρωσης στην κοιλιά και τα μπράτσα, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω επέμβαση για να το φτιάξω λόγω του διαβήτη που έχω. Δεν "μασάω" όμως, ο γιατρός βαθμολογεί –από το ένα ως το δέκα– με "4" το πρόβλημα χαλάρωσής μου και λέει ότι είμαι sexy! (γελάει) Θα κάνω κάποια λέιζερ, τα οποία βοηθούν στο να παγώσει το λίπος και να σφίξει κατά 15-20%. Επίσης, λίγη γυμναστική και πολύ καλή ζωή. Ένα άλλο που θέλω να κάνω είναι βλεφαροπλαστική”.

Tags julie massino, κιλά, Σώμα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7765 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2250 s // Total time: 3.0015 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X