Ο Dior ανακαλύπτει μια νέα προστασία της επιδερμίδας


Ο Dior ανακαλύπτει μια νέα προστασία της επιδερμίδας

Η 1η ασπίδα κατά των τοξίνων της ρύπανσης και της υπεριώδους ακτινοβολίας

 

Κάθε μέρα, δισεκατομμύρια τοξίνες συσσωρεύονται στην καρδιά των κυττάρων, λόγω ποικίλων επιθετικών παραγόντων, όπως η ακτινοβολία UV, η ρύπανση, η κούραση και το στρες. Προκειμένου να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο, είναι απαραίτητο να προστατεύετε την επιδερμίδα σας σε καθημερινή βάση.

Η Επιστήμη Dior, που εδώ και 20 χρόνια πρωτοπορεί στον τομέα της κυτταρικής αποτοξίνωσης, ξαναανακαλύπτει την προστασία της επιδερμίδας με το City Defense.

Η 1η ασπίδα κατά των τοξίνων που προστατεύει την επιδερμίδα από τις συνέπειες της ρύπανσης και της υπεριώδους ακτινοβολίας ώστε να διατηρήσει τη φρεσκάδα και τη λάμψη της όχι μόνο σήμερα αλλά και αύριο. 

Για πρώτη φορά, ένα προϊόν περιποίησης Dior, συνδυάζει την προστασία από την ακτινοβολία UVA / UVB με τριπλή δράση κατά της ρύπανσης για να εμποδίσει την καθημερινή συσσώρευση τοξινών στο δέρμα.  Έτσι, η επιδερμίδα επανακτά την αρχική της λάμψη και φρεσκάδα.

Χάρη στον τέλεια αλληλο-συμπληρωματικό χαρακτήρα του City Defense και του One Essential Serum, το καθημερινό πρόγραμμα Detox του Dior προσφέρει μια ολοκληρωμένη διαδικασία, ικανή να παρέχει στην επιδερμίδα τη βέλτιστη αποτοξίνωση.

Tags dior, face, beauty, Ομορφια, προσωπο, One Essential City Defense, Dior One Essential City Defense


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0480 s (249 Queries.) // Parse time: 0.7000 s // Total time: 2.7480 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X