Αποχαιρετήστε τις σκούρες κηλίδες


Αποχαιρετήστε τις σκούρες κηλίδες

Η λύση στο Sisley Intensive Dark Spot Corrector

Αν και διαφέρουν από τη μία γυναίκα στην άλλη, οι σκούρες κηλίδες (πανάδες κ.α.) ανησυχούν σημαντικά όλες τις γυναίκες. Συνήθως εμφανίζονται στο πρόσωπο, στο ντεκολτέ και στα χέρια, και μπορεί να οφείλονται σε διάφορες αιτίες: Ελεύθερες ρίζες, UV ακτινοβολία, φυσική γήρανση ή και σε ατέλειες της επιδερμίδας.

Intensive Dark Spot Corrector
Για να αποκτήσετε ένα τέλειο "νέο δέρμα" υπάρχει πλέον μια νέα θεραπεία τόνωσης που παρέχει μια ολοκληρωμένη απολεπιστική και καταπραϋντική δράση. Για πάνω από 15 χρόνια, τα ερευνητικά εργαστήρια της Sisley ανέπτυξαν αποτελεσματικές απαντήσεις σε αυτό το πρόβλημα μέσω μιας γκάμας φυτικών προϊόντων λεύκανσης.

Το Intensive Dark Spot Corrector, ειδικά σχεδιασμένο για το ασιατικό δέρμα, με φόρμουλα που έβαλε τέλος στην συνεχή αναζήτηση για λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα. Σήμερα, η Sisley πρωτοστατεί και αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα στη ρίζα του, με μια νέα θεραπεία κατά των σκούρων κηλίδων με στοχευμένη εφαρμογή, που είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες, όλων των ηλικιών και όλων των τόνων του δέρματος.

Η φόρμουλα
Χάρη στην ισχυρή φόρμουλά του, το Intensive Dark Spot Corrector, αυτός ο δραστικός «διορθωτής» της Sisley δρα σε όλα τα μέτωπα, μειώνει το μέγεθος και την ένταση των σκούρων κηλίδων.

Επειδή οι σκούρες κηλίδες εμφανίζονται ως αποτέλεσμα μιας δυσλειτουργίας των μελανοκυττάρων, οι ερευνητές της Sisley δημιούργησαν ένα αποκλειστικό -με κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας- το λευκαντικό σύμπλεγμα1 (complex1): Με τη συντονισμένη δράση τριών ισχυρών δραστικών συστατικών και της συνεχούς απελευθέρωσης παράγωγου σταθεροποιημένης βιταμίνης C και εκχύλισμα από ραβέντι που στοχεύει τα μελανοκύτταρα βαθιά μέσα στις σκούρες κηλίδες. Η βιταμίνη Ε ολοκληρώνει τη φόρμουλα με τη δράση της κατά των ελευθέρων ριζών, που καταπολεμά το οξειδωτικό στρες, και το οποίο είναι η αιτία ορισμένων κηλίδων.

Απολεπιστική δράση
Χάρη στην απολεπιστική δράση του Intensive Dark Spot Corrector (περιέχει εκχύλισμα ανθών φραγκοσυκιάς, σαλικυλικό οξύ) διαγράφονται οι σκούρες κηλίδες από την επιφάνεια του δέρματος. Η καλή απολέπιση βοηθά στη μείωση των σκούρων κηλίδων που προωθούν την εξάλειψη των νεκρών κυττάρων του δέρματος που φορτώνονται με μελανίνη και βελτιστοποιεί την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

Η καταπραϋντική δράση
Ένας συνδυασμός από καταπραϋντικά ενεργά συστατικά (φυσικό alpha-bisabolol και σαλικυλικό οξύ) ολοκληρώνει την θεραπεία. Επίσης φυσική γλυκερίνη και έλαιο ηλίανθου με τις ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες τους, και αιθέρια έλαια από φασκόμηλο, λεβάντα και μαντζουράνα, δίνουν το άρωμά τους στο προϊόν.

Εργονομικό design
Το εργονομικό του design και το roll-on του είναι ιδανικό για τοπική εφαρμογή, και επιτρέπει την γρήγορη και στοχευμένη χρήση. Το Intensive Dark Spot Corrector έχει σχεδιαστεί έξυπνα για να κυλάει απαλά στο δέρμα και να στοχεύει με ακρίβεια τις σκούρες κηλίδες. Το roll-on απλικατέρ κάνει στις κηλίδες απαλό μασάζ με το προϊόν, προσφέροντας μια φρέσκια και μεταξένια υφή, που απορροφάται αμέσως στην περιοχή.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα
Μετά από τέσσερις εβδομάδες χρήσης δύο φορές την ημέρα, το μέγεθος και η ένταση των σκούρων κηλίδων μειώνονται ορατά. Σκοτεινές κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο την έκθεση, τη γήρανση ή τις ατέλειες της επιδερμίδας απαλύνονται  και η επιδερμίδα είναι πιο ομοιόμορφη. Τα αποτελέσματα μπορούν να ενισχυθούν αν συνεχίσετε τη χρήση για δύο έως τρεις μήνες. Εφαρμόζετε το προϊόν σε καθαρό δέρμα πριν από την εφαρμογή των συνηθισμένων προϊόντων φροντίδας του δέρματος σας. Για την αποφυγή νέων κηλίδων χρησιμοποιείτε πάντα προϊόντα με υψηλό δείκτη αντηλιακής προστασίας.
 

Tags Sisley Intensive Dark Spot Corrector, sisley, Intensive Dark Spot Corrector, Ομορφια, Κηλίδες, beauty, Dark Spot, face, προσωπο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3410 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3595 s // Total time: 2.7005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X