4 σημάδια δείχνουν πως θέλεις επειγόντως διακοπές


4 σημάδια δείχνουν πως θέλεις επειγόντως διακοπές

Δεν αντέχεις, όλα σου φταίνε και θες να φύγεις μακριά από όλα! Ε τότε θες...επειγόντως διακοπές! 

Κάθε μικρό πρόβλημα μετατρέπεται σε πολύ μεγάλο θέμα
Όταν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο το παραμικρό ζήτημα που προκύπτει μοιάζει με βουνό. Τη στιγμή που κάτι συμβαίνει και ενώ η λύση είναι εύκολη, δεν μπορείς να τη σκεφτείς γιατί το μυαλό σου δεν έχει το κουράγιο να το κάνει. Έτσι, θεωρείς πως το πρόβλημα είναι άλυτο, αγχώνεσαι και νευριάζεις. Πολλές φορές, μάλιστα, κατηγορείς τους άλλους είτε αυτοί ήταν υπεύθυνοι είτε όχι, επειδή κάπου πρέπει να ξεσπάσεις.

Οι γύρω σου σε ρωτάνε συνέχεια αν είσαι καλά
Αν ακούς συχνά πυκνά το «μοιάζεις κουρασμένος» ή «σου συμβαίνει κάτι», τότε πολύ πιθανόν να έχεις γεμίσει στρες. Αν πάλι είσαι και γκρινιάρης, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μαζέψεις τα ρούχα σου, να τα βάλεις σε μια βαλίτσα και να φύγεις.

Είσαι αρκετά κυνικός
Όλα είναι βαρετά, τίποτα δεν σε ενθουσιάζει και δεν κάνεις θετικές σκέψεις. Αν μπαίνεις σε αυτή την κυνική διάθεση, το πιθανότερο είναι πως το κεφάλι σου πάει να εκραγεί.

Όλα σε πονάνε
Πόνοι στην πλάτη, στη μέση, στο κεφάλι, στα δόντια. Παντού. Αυτός είναι ο τρόπος που το σώμα σου σου λέει πως πρέπει να σταματήσεις και να κάνεις ένα διάλειμμα. Έρευνες λένε πως όταν ο άνθρωπος που περνά μια αγχωτική κατάσταση, παράγει ενώσεις που τον κάνουν πιο ευάλωτο στον πόνο.

Δεν μπορείς να κοιμηθείς
Τα προβλήματα του ύπνου πολλές φορές σχετίζονται με στρεσογόνες καταστάσεις. Όταν έχεις περάσει μια μακρά περίοδο με πολλή δουλειά, το άγχος συσσωρεύεται και σε κάνει να μην μπορείς να κοιμηθείς.

Tags Διακοπές, ΕΠΕΙΓΟΝ, ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ, ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ, ΑΝΑΠΑΥΣΗ, εργασία


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4424 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2233 s // Total time: 2.6657 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X