Η Συνατσάκη, ο έρωτας που δεν παραδέχεται και τα τρυφερά φιλιά στον λαιμό στην Επίδαυρο [εικόνες]


Η Συνατσάκη, ο έρωτας που δεν παραδέχεται και τα τρυφερά φιλιά στον λαιμό στην Επίδαυρο [εικόνες]

Σίγουρα δεν είναι δυο απλοί φίλοι.

Η Μαίρη Συνατσάκη είναι ερωτευμένη και πάλι! Μπορεί να μην το παραδέχεται δημόσια ωστόσο εμείς μπορούμε να σας το επιβεβαιώσουμε.

Και το όνομα αυτού; Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Είναι ηθοποιός και μάλιστα είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί και σε παράσταση. Εκεί γνωρίστηκαν άλλωστε. Όταν όλοι μιλούσαν για σχέση εκείνη έλεγε πως είναι φίλοι.

Εμείς πάντως τους συναντήσαμε στην Επίδαυρο, όπου και παιζόταν η παράσταση του Μιχαήλ Μαρμαρινού σε συνεργασία με το θέατρο Νο της Ιαπωνίας και τον μεγάλο master Gensho Umewaka, βασισμένη στη ραψωδία της Οδύσσειας του Ομήρου.

Η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί και κάποια στιγμή εκείνος έσκυψε και της έδωσε ένα πεταχτό φιλί, ενώ λίγο αργότερα την φίλησε και στο λαιμό. Μπορεί να μην προλάβαμε να... απαθανατίσουμε την στιγμή του φιλιού, ωστόσο αυτό που έχουμε να σας πούμε είναι ότι τους είδαμε να είναι τόσο τρυφεροί και εκδηλωτικοί μεταξύ τους, όσο σίγουρα δεν είναι δυο απλοί φίλοι.

Μάλιστα η Μαίρη και ο Σπύρος είχαν πάει και τα ξημερώματα της ίδιας μέρας στην Επίδαυρο όπου στις 6 ώρα το πρωί, έγινε ένα τελετουργικό κάλεσμα στον ήλιο από τον μεγάλο γιαπωνέζο δάσκαλο Rokuro Gensho Umewaka, ακολουθώντας μια παλαιά τελετουργία του ΝΟ.

Tags σπύρος χατζηαγγελάκης, μαιρη συνατσακη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3978 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3559 s // Total time: 2.7538 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X