Back to school με Original Marines!


Back to school με Original Marines!

Τα καταστήματα Original Marines, μέλος του Ομίλου Costas Theodorou, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους πιστούς πελάτες τους για την προτίμησή τους, ανταμείβουν τους μαθητές αλλά και τους γονείς με ελκυστικές προσφορές!

Η φθινοπωρινή συλλογή για τους μικρούς fashionistas ήδη έχει φτάσει στα καταστήματα Original Marines και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μετατρέψει το «μουντό» φθινοπωρινό σκηνικό, σε στιλάτο, γεμάτο χρώματα και ποιοτικές παιδικές επιλογές για όλες τις ώρες της ημέρας.

Επισκεφθείτε, λοιπόν, τα καταστήματα Original Marines για να δείτε από κοντά τις καινούργιες φθινοπωρινές προτάσεις, επιλέγοντας πρώτοι ό,τι καλύτερο για το παιδί!

Και το καλύτερο είναι ότι κάνοντας τις αγορές σας από τις 7 μέχρι και τις 31 Αυγούστου από τη φθινοπωρινή συλλογή Original Marines, θα παίρνετε ένα δωροκουπόνι 20% που θα μπορείτε να εξαργυρώσετε σε αγορές σχολικής τσάντας Samsonite από τα καταστήματα Costas Theodorou. Φροντίστε, λοιπόν, για το στιλάτο ντύσιμο των παιδιών σας το φετινό φθινόπωρο και επωφεληθείτε από τη μεγάλη προσφορά σε σχολικές τσάντες Samsonite από τα καταστήματα Costas Theodorou. Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου.

Ντυθείτε φθινοπωρινά, λοιπόν, με Original Marines, και απολαύστε τις προσφορές μας για μία υπέροχη και στιλάτη επιστροφή στο σχολείο με τσάντες Samsonite!

Τα καταστήματα Original Marines μπορείτε να τα βρείτε στην Περικλέους 102 στο Στρόβολο και στην 28ης Οκτωβρίου 12 στη Μακεδονίτισσα, στη Λευκωσία, και στη Λεμεσό στην οδό Κολωνακίου 25. Τηλέφωνο: 22508000.

https://www.facebook.com/OriginalMarinesCyprus

https://instagram.com/originalmarinescyprus

Tags original marines, costas theodorou, original marines cyprus, παιδικη μοδα, μόδα, Ρούχα, παιδι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0791 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5424 s // Total time: 3.6215 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X