Τέλεια μαλλιά στο κομμωτήριο και το σπίτι


Τέλεια μαλλιά στο κομμωτήριο και το σπίτι

Η λύση βρίσκεται στη νέα σειρά Color & Shine της Intercosmo

Μια σειρά που φροντίζει την τρίχα από μέσα προς τα έξω, παρέχοντας όμορφα, λεία, υγιή μαλλιά. Θρέφει και περιποιείται δίνοντας μεγαλύτερη διάρκεια στο χτένισμα, με περισσότερη λάμψη και ένταση στο χρώμα, τόσο στο κομμωτήριο, όσο και στο σπίτι.

SUPER SHINE - ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

Το σύστημα Super Shine χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από λιναρόσπορο, Ωμέγα 3 και Ωμέγα 6, που βοηθούν στον καθαρισμό, στη θρέψη και στην αναδόμηση της τρίχας, παρέχοντας απίστευτη λάμψη και απαλότητα.

BOOSTER - ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΕΝΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΛΑΜΨΗΣ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

Συμπυκνωμένο ενυδατικό διάλυμα. Παρέχει απίστευτη λάμψη και απαλότητα, χάριν στα συστατικά από λιναρόσπορο και σιλικόνη. Περιποιείται σε βάθος και ξεμπερδεύει άμεσα. Καταπολεμά τον στατικό ηλεκτρισμό και δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας κατά της υγρασίας, της θερμότητας και τις περιβαλλοντικές αλλαγές. Η μοναδική σύνθεση του, επιτρέπει στο διάλυμα αυτό να μετατραπεί σε ένα πλούσιο, κρεμώδες γαλάκτωμα.

Οδηγίες χρήσης: Λούστε με το Super-Shine Shampoo. Ταμπονάρετε και εφαρμόστε το SuperShine Booster μήκη-άκρες. Δουλέψτε το με τα χέρια σας στα μαλλιά, μέχρι να μετατραπεί σε κρεμώδες γαλάκτωμα. Αφήστε για λίγα λεπτά και ξεβγάλτε για απίστευτη λάμψη.

SHAMPOO - ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΘΡΕΨΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

Θρεπτικό σαμπουάν με δράση λάμψης. Παρέχει ομορφιά και λάμψη σε ξηρά, θαμπά μαλλιά, αφήνοντάς τα μαλακά και ευκολομεταχείριστα.  

Οδηγίες χρήσης: Eφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας απαλό μασάζ και ξεβγάλτε καλά. 

MASK - ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΘΡΕΨΗ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ ΜΕ ΛΙΝΑΡΟΣΠΟΡΟ

Εντατική θεραπεία για θρέψη. Ιδανική για βαθιά ενυδάτωση σε ξηρά, ταλαιπωρημένα, χοντρά και ατίθασα μαλλιά. Με σόγια για ολοκληρωτική αναδόμηση. Περιέχει μαλακτικούς παράγοντες που αφήνουν την τρίχα μαλακή και ευέλικτη. 

Οδηγίες χρήσης: εφαρμόστε σε λουσμένα και στεγνωμένα με την πετσέτα μαλλιά. Αφήστε λίγα λεπτά για να δράσει και ξεβγάλτε. Χρησιμοποιείστε μετά από κάθε λούσιμο.

COLOR BEAUTY - ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

Το σύστημα Color Beauty χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από αντηλιακά φίλτρα UVA/UVB και παράγοντες για ενεργή προστασία του χρώματος για προστασία από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου και το συχνό λούσιμο.

WHITE HAIR SHAMPOO - ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΓΙΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΙΤΡΙΝΩΝ ΤΟΝΩΝ

Εξουδετερώνει τους κίτρινους τόνους σε λευκά, γκρίζα, αποχρωματισμένα και με ανταύγειες μαλλιά. Επίσης μειώνει τους φυσικούς χρυσούς τόνους της τρίχας.

Οδηγίες χρήσης: Σε λευκά, γκρίζα μαλλιά και σε τόνο 7-8-9 με κίτρινο/χρυσό  ρεφλέ αφήστε για 3-5 λεπτά και κατόπιν ξεβγάλτε. Σε μαλλιά με ντεκαπάζ και ανταύγειες, αραιώστε 5-10ml σε 100ml νερό. αφήστε για 1-3 λεπτά και κατόπιν ξεβγάλτε

SHAMPOO & CONDITIONER 2 ΣΕ 1 - ΣΑΜΠΟΥΝΑ& CONDITIONER  2 ΣΕ 1 ΓΙΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΦΙΛΤΡΑ UVA/UVB

Σαμπουάν και conditioner σε ένα μόνο προϊόν για καθαρισμό και περιποίηση της τρίχας σε ένα λούσιμο. Αφήνει τα μαλλιά καθαρά, μαλακά και μεταξένια χωρίς επιπλέον λούσιμο, αποτρέποντας ταυτόχρονα το ξεθώριασμα του χρώματος.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας απαλό μασάζ και κατόπιν ξεβγάλτε

MASK - ΜΑΣΚΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΦΙΛΤΡΑ UVA/UVB

Μάσκα θρέψης για ξηρά και εύθραυστα  βαμμένα μαλλιά. Εφαρμόστε μετά το σαμπουάν για θρεπτική και ενυδατική δράση, η οποία δίνει λάμψη και διατηρεί το χρώμα.

Οδηγίες χρήσης: Λούστε με το ColorBeauty Shampoo & Conditioner 2 σε 1 και κατόπιν εφαρμόστε την μάσκα, ρίζα-άκρη, αφήνοντας για 5 λεπτά και ξεβγάλτε.

 

REPAIR  - ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ;

Το σύστημα REPAIR περιέχει υδρολυμένη κερατίνη με προστατευτικές ιδιότητες, που αφήνει το μαλλιά λαμπερά και φυσικά, πανθενόλη που παρέχει απαλότητα και ενυδάτωση και κατιονικά πολυμερή που καλύπτει τα μαλλιά με πλούσιες ενυδατικές ιδιότητες.

SHAMPOO - ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ

Σαμπουάν πλούσιο σε υδρολυμένη κερατίνη για την αποκατάσταση ταλαιπωρημένων και εύθραυστων μαλλιών.  Απαλό καθαριστικό που παρέχει λάμψη και ενισχύει τον φλοιό της τρίχας.
.
Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά και κάνετε απαλό μασάζ.  Ξεβγάλτε καλά.  Αν χρειαστεί επαναλάβετε.

MASK - ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΙΝΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΥΔΡΟΛΥΜΕΝΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ

Μάσκα αναδόμησης με υδρολυμένη κερατίνη.  Θρέφει την τρίχα, αφήνοντας την απαλή, λεία και ευκολομεταχείριστη.

Οδηγίες χρήσης: Λούστε με το Repair Shampoo και κατόπιν εφαρμόστε την μάσκα, ρίζα-άκρη, αφήνοντας για 5 λεπτά και ξεβγάλτε

SERUM - ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Ορός με σιλικόνη για εκθαμβωτική λάμψη.  Αφήνει τα μαλλιά μεταξένια και λαμπερά χωρίς να τα βαραίνει και παρέχει λείανση με μεγάλη διάρκεια.

Οδηγίες χρήσης: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε νωπά ή στεγνά μαλλιά από την μέση μέχρι τις άκρες.  Μην ξεβγάλετε.

Tags μαλλιά, Ομορφια, hair, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0572 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3881 s // Total time: 3.4453 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X