Οι Locomondo κάνουν πάρτι στην Κύπρο!


Οι Locomondo κάνουν πάρτι στην Κύπρο!

Η μουσική παρέα των ρέγγε, σκα και λάτιν ρυθμών, έρχεται για δύο τρελά και άκρως καλοκαιρινά πάρτι, σε Λεμεσό και Πρωταρά

Οι Locomondo, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπητά συγκροτήματα στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή, έρχονται στην Κύπρο με σκοπό να μας ξεσηκώσουν και να μας ανεβάσουν!

Το συγκρότημα έχει τις ρίζες του στην Αθήνα και ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2001, έχει κερδίσει τις καρδιές όλων –μικρών και μεγάλων– εδώ και χρόνια με τα τραγούδια τους, την ενέργεια και τη ζωντάνια που εκπέμπουν.

Το όνομα μεταφρασμένο θα πει "τρελός κόσμος" (loco = τρελός στα ισπανικά, mondo = κόσμος στα ιταλικά). Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς που συνδυάζονται κυρίως με ελληνικό στίχο και συχνά με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.

Ιδρύθηκαν από τον Μάρκο Κούμαρη και το Γιάννη Βαρνάβα το 2003 στην Αθήνα. Αργότερα προσχώρησαν οι: Σπύρος Μπεσδέκης (μπάσο), Σταμάτης Γούλας (πλήκτρα), Θανάσης Ταμπάκης (ηχοληψία), Στρατής Σούντρης (drums), Μιχάλης Μουρντζής (κρουστά). Από το 2003 ως το 2005 drummer του συγκροτήματος ήταν ο Στέφανος Ψαραδάκης. Σήμερα αποτελούνται από αυτόν τον πυρήνα 7 μελών με επικεφαλής τον κύριο συνθέτη και στιχουργό Μάρκο Κούμαρη και πλαισιώνονται κατά καιρούς από διάφορους guest μουσικούς. Περισσότερα στο Time Out Cyprus

Tags Locomondo, μουσικη, συναυλια, διασκεδαση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1924 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4017 s // Total time: 3.5941 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X