4 λόγοι που δεν θέλουμε να κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας


4 λόγοι που δεν θέλουμε να κρατήσει ο καλοκαιρινός έρωτας

Δεν είναι πάντα απαραίτητο να κρατάνε οι καλοκαιρινοί έρωτες. Μπορούν απλά να γίνουν μια ανάμνηση

1. Δεν είναι κάποιος που θα παρουσιάζατε στους γονείς σας: Είναι απολύτως λογικό όταν το μυαλό και κυρίως το... σώμα, έχει προετοιμαστεί για περιπετειούλες και τίποτα παραπάνω, τα κριτήρια να μην είναι και τόσο αυστηρά! Με λίγα λόγια, μπορεί η παρουσία του, οι κοιλιακοί του και ο τρόπος που πίνει το κοκτέιλ να σας προκαλούν πολλαπλά εγκεφαλικά, αλλά σε περίπτωση που το πράγμα σοβάρευε και έπρεπε να τον συναντήσουν οι δικοί σας, τότε τα εγκεφαλικά θα τα πάθαιναν εκείνοι! 

2. Δεν θα μπορούσε να συννενοηθεί με τους φίλους σας: Αν κάτι είναι χειρότερο από το επικριτικό βλέμμα των γονιών, αυτό είναι το αντίστοιχο βλέμμα των φίλων, αντρών και γυναικών. Σκεφτείτε λοιπόν να παρουσιάσετε έναν άντρα ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με την παρέα σας, και ακόμα χειρότερα τον θεωρούν και κατώτερό τους! Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άντρες φίλοι σας θα τον κάνουν σκουπίδι με τον τρόπο τους, γιατί θα είναι ο εύκολος στόχος, και οι γυναίκες φίλες σας θα έρθουν να έξακριβώσουν τι ακριβώς είναι αυτό το οποίο σας γοήτευσε στον συγκεκριμένο κύριο! 

3. Είναι απλά ωραίος: Αν είστε σε ένα νησί ή κάπου διακοπές τελοσπάντων και σας την πέσει ο ωραίος της παραλίας, καλά θα κάνετε και θα υποκύψετε και ας είναι μόνο ωραίος και τίποτε άλλο! Μπορεί λοιπόν να είναι ο πιο χαζός άνθρωπος του πλανήτη, μπορεί να μην έχετε να συζητήσετε τίποτα μαζί του και μπορεί το επάγγελμά του ή γενικότερα οι απόψεις του να μην έχουν καμία σχέση με τις δικές σας. Κάνετε όμως πολύ καλό sex και όταν σας αγκαλιάζει στο δρόμο ή στις εξόδους σας, βλέπετε τα γεμάτα ζήλεια βλέμματα των άλλων γυναικών να σας καρφώνουν! 

4. Υπάρχει κάποιος που σας περιμένει: Γιατί βρε κορίτσια, μόνο οι άντρες θα έχουν περιπετειούλες και μετα θα επιστρέφουν στα σίγουρα; Καλά δεν λέμε φυσικά να έχετε σχέση και για 2 βδομάδες που θα φύγετε διακοπές να τον φορτώσετε κέρατο τον άνθρωπο, αλλά αν γενικότερα είστε σε μία μπερδεμένη κατάσταση η οποία σας έχει φορτίσει, ίσως λίγο sex χωρίς συναίσθημα και υποχρεώσεις να σας κάνει καλό. Και αφού λοιπόν ξελαμπικάρετε, γυρίζετε πίσω και αντιμετωπίζετε όσα σας απασχολούν πιο ψύχραιμα και λογικά! Απλά τα πράγματα...

Tags ερωτας, καλοκαιρι, αγαπη, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, προβληματα, ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6926 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3714 s // Total time: 3.0640 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X