Ήβη Κυπριανού: Το συγκινητικό μήνυμα και οι ευχαριστίες για τον γάμο!


Ήβη Κυπριανού: Το συγκινητικό μήνυμα και οι ευχαριστίες για τον γάμο!

Διαβάστε αναλυτικά

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο facebook, η Ήβη Κυπριανού, επέλεξε να ευχαριστήσει δημόσια, όλους όσους συνέβαλαν αλλά και βρέθηκαν στον γάμο της με τον Αλέξη Ζαχαρίου, ο οποίος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, 4 Ιουλίου.

“Αγαπητοί φίλοι, η αγάπη και οι ευχές που λάβαμε τις τελευταίες μέρες ήταν πραγματικά εντυπωσιακά και συγκινητικά! Σας ευχαριστώ  όλους εσάς για την κάθε ευχή που μας δώσατε για το νέο μας ταξίδι μαζί,  ευχαριστώ όλους τους φίλους μας, οι οποίοι ταξίδεψαν από μακριά μόνο και μόνο για να είναι μαζί μας την ξεχωριστή αυτή ημέρα για εμάς, ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που μας στήριξε τους τελευταίους 6 μήνες με την οργάνωση για την τελειότητα μίας από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής μας!”, έγραψε χαρακτηριστικά η Ήβη Κυπριανού στο προσωπικό της προφίλ, ενώ κατόπιν ευχαρίστησε έναν έναν ξεχωριστά τους ανθρώπους που επιμελήθηκαν την διακόσμηση, το φαγητό και την φωτογράφηση του γάμου.

Τέλος, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την οικογένειά της και τον σύζυγό της, γράφοντας: “Και τελευταίο, αλλά το μεγαλύτερο και πιο αξιοσέβαστο ευχαριστώ πηγαίνει  στην οικογένεια και τον σύζυγό μου για όλα όσα έχουν κάνει για μένα όλα αυτά τα χρόνια! Σας ευχαριστώ!”.

Tags showbiz κύπρος, gossip, ηβη Κυπριανού, Αλέξης Ζαχαρίου, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1151 s (251 Queries.) // Parse time: 0.4046 s // Total time: 2.5197 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X