L' Oreal Paris Color Riche: Γιορτάζει 30 χρόνια και δημιουργεί...


L

Eμμονή με το χρώμα

Το Color Riche συντροφεύει τις γυναίκες όπου κι αν είναι, κάθε μέρα, σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής τους.

Μια εμμονή με το χρώμα… Μια ασυναγώνιστη σειρά αποχρώσεων, μια εξαιρετική φόρμουλα, ένα αξέχαστο άρωμα σε μια χρυσή θήκη. Η L'Oreal Paris αποκαλύπτει τα μυστικά παρασκευής του πιο διαχρονικού κραγιόν. Κόκκινο του ρουμπινιού, έντονο βυσσινί, φλογερό μοβ, φανταχτερό ροζ, βαθύ πορτοκαλί… Εδώ και 30 χρόνια και με 350 εμβληματικές αποχρώσεις, οι γυναίκες τολμούν όλα τα color statements. 

Για την 30η του επέτειο, το απόλυτο κραγιόν, γιορτάζει τα πιο διαχρονικά του χρώματα, δημιουργώντας.

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ 

ΕΝΤΑΣΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Χάρη στην παρουσία ενός λιπιδίου διάχυσης χρωστικών, η φόρμουλα του Color Riche αναδεικνύει στο μάξιμουμ τα ημιτόνια των πολύτιμων χρωστικών, όσες ιριδίζουσες χρωστικές κι αν περιέχουν. Από το πιο έντονο κόκκινο ως το σχεδόν nude ροζ, η φόρμουλα του Color Riche αποκαλύπτει μια γκάμα αποχρώσεων και ασυναγώνιστο τελείωμα, που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες των γυναικών σε όλο τον κόσμο.

ΜΙΑ ΚΡΕΜΑ
Το Color Riche cream, με συστατικά που επιλέγονται προσεκτικά για να δημιουργήσουν μια φόρμουλα κραγιόν που συνδυάζει προστασία, άνεση και αλάνθαστο κράτημα. Μια υφή κραγιόν περιποίησης που περιέχει φυτικά έλαια για εύκολη εφαρμογή και απίστευτα απαλά χείλη και μαλακτικούς παράγοντες για ενυδατωμένα χείλη και βέλτιστη άνεση καθώς και ένα σταθεροποιητικό παράγοντα που κρατά το κραγιόν στη θέση του στο περίγραμμα των χειλιών.

ΕΝΑ ΑΡΩΜΑ
Νότες βιολέτας, γιασεμιού και ίριδας, οι ευωδιές που συνθέτουν το άρωμα της φόρμουλας του Color Riche έχουν γεννήσει το πιο εμβληματικό κραγιόν του κόσμου με την αξέχαστη οσφρητική ταυτότητα που αντανακλά μια σοφιστικέ Παριζιάνικη διάθεση.

 

Tags COLOR RICHE, κραγιον, Μακιγιαζ, Ομορφια, LIPSTICK, l'oreal paris, make-up, beauty, l' oreal paris color riche


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3084 s (231 Queries.) // Parse time: 0.3734 s // Total time: 2.6818 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X