Αποκτήστε στήθος για παραλία


Αποκτήστε στήθος για παραλία

Ένα στήθος είναι εκείνο που κάνει έναν άντρα να χαζεύει και ακόμη περισσότερο σε μια παραλία. Κάντε τις κατάλληλες ασκήσεις και δείτε τη διαφορά 

Μέρα 1η
Πιέσεις με μπάρα σε επικλινή 3 σετ των 4-6 επαναλήψεων (αν είστε αρχάριοι ξεκινήστε με 2 σετ των 15-20 επαναλήψεων)  Πιέσεις με αλτήρες σε επικλινή 3 σετ των 8 επαναλήψεων  Flys με αλτήρες σε επικλινή 3 σετ των 8-12 επαναλήψεων Pushups με αργό κατέβασμα (5 δευτερόλεπτα) 3 σετ μέχρι εξάντλησης *Διάλειμμα 40-60 δευτερόλεπτα σε κάθε σετ, 60 δευτερόλεπτα από άσκηση σε άσκηση.

Μέρα 2η
Πιέσεις με μπάρα σε οριζόντιο πάγκο 3 σετ των 4-6 επαναλήψεων  Flys σε κατακλινή πάγκο 3 σετ των 8 επαναλήψεων  Πιέσεις με αλτήρες σε κατακλινή πάγκο 3 σετ των 8 επαναλήψεων Flys σε τροχαλία crossover (οι παλάμες να κοιτάνε κάτω) 3 σετ των 8-12 επαναλήψεων.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να εμπλουτίσετε τις παραπάνω ημέρες και με ασκήσεις για το υπόλοιπο σώμα, όπως αρμόζει σε κάθε σωστό πρόγραμμα γυμναστηρίου. Ιδανικά μπορείτε να βάλετε 2-3 ασκήσεις για πλάτη έτσι ώστε να πετύχετε την αρμόζουσα εξισορρόπηση πρωταγωνιστή μυ (στήθους) και ανταγωνιστή (πλάτης) και να μην έχετε προβλήματα μυϊκής ανισορροπίας τα οποία τυχόν σε βάθος χρόνου να σας προκαλέσουν τραυματισμούς.

 

Tags στηθος, γυμναστικη, ΑΣΚΗΣΕΙΣΜ ΠΑΡΑΛΙΑ, μαγιο, ΣΤΗΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΠΙΕΣΕΙΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2856 s (249 Queries.) // Parse time: 0.5230 s // Total time: 2.8087 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X