Ελληνίδα καλλονή έγινε μανούλα πριν από δύο μήνες και δεν το έμαθε κανείς!


Ελληνίδα καλλονή έγινε μανούλα πριν από δύο μήνες και δεν το έμαθε κανείς!

Διαβάστε αναλυτικά

Τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της, στο χώρο του modeling, όπου την δεκαετία του ’90 ήταν από τα "πρώτα" ονόματα και μούσα του Armani και μάλιστα, υπήρξε για χρόνια κολλητή φίλη της Κάτιας Ζυγούλη, αφού άφησαν πίσω τους την συμπρωτεύουσα, παρέα για να κυνηγήσουν το όνειρό τους, στις πασαρέλες. Ο λόγος για την Σοφία Χρυσοχοίδου, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα ελληνικού εντύπου, έγινε μανούλα για πρώτη φορά, φέρνοντας στον κόσμο τον γιο της, από τον γάμο της με τον Γιώργο Καλογερόπουλο.

Η Σοφία Χρυσοχοίδου, ζει τα τελευταία 4 χρόνια, μαζί με τον σύζυγό της, καπετάνιο στο επάγγελμα, στην όμορφη Θεσσαλονίκη, τόπος καταγωγής της και έχει επιλέξει μία πιο ήσυχη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά γεμάτη ευτυχία κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα.

"Πραγματικά, είναι μοναδικό το συναίσθημα. Αυτή η χαρά το να δημιουργείς μια νέα ζωή… Το ένιωσα με τη γέννηση του γιου μου!", είπε η Σοφία Χρυσοχοίδου στην Ελισάβετ Οικονόμου.

Ωστόσο, η καλλονή και πρώην top model, μίλησε και για την άλλη της μεγάλη αγάπη που δεν είναι άλλη από την ζωγραφική! "Μου άρεσε πάντα να ζωγραφίζω και ήθελα να πάω στη Σχολή Καλών Τεχνών, αλλά προέκυψε το modeling. Τώρα ήρθε η στιγμή που μπορώ να ζωγραφίζω και να εκφράζομαι μέσα από τους πίνακες" εξήγησε η Σοφία Χρυσοχοίδου.

Tags Σοφία Χρυσοχοΐδου, γεννηση, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4436 s (230 Queries.) // Parse time: 1.0351 s // Total time: 4.4787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X