5 κανόνες του στιλ που δεν θα αλλάξουν


5 κανόνες του στιλ που δεν θα αλλάξουν

Η μόδα μπορεί να αλλάζει, το στιλ όμως ποτέ!  

Όσα χρόνια και αν περάσουν, όσους κύκλους και αν κάνει η μόδα, υπάρχουν κάποιοι κανόνες που ακολουθούσε η γιαγιά μας και συνεχίζουν να είναι ακόμα επίκαιροι. Διαβάστε λοιπόν όλα αυτά που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, σε όποιο ηλικιακό group και αν ανήκετε, για να δημιουργήσετε το αψεγάδιαστο στιλ που θα σας χαρακτηρίζει πάντα όπως τα κατέγραψε το instyle.gr
1. Τα ρούχα σε σωστό νούμερο είναι πολύ σημαντικά. Μην αγοράζετε πιο μικρά από ότι πρέπει, ούτε και πιο μεγάλα πιστεύοντας ότι έτσι θα αφαιρέσετε πόντους από την εμφάνισή σας. Σίγουρα υπάρχει ένα ρούχο που είναι σαν να έχει ραφτεί ειδικά για εσάς και αυτό πρέπει να αναζητάτε κάθε φορά.
2. Φορέστε μόνο αυτά με τα οποία νιώθετε άνετα. Είτε πρόκειται για ρούχο, είτε για αξεσουάρ, το παν είναι να μπορείτε να το υποστηρίξετε. Τι σημασία έχει αν έχετε τα πιο ωραία ψηλοτάκουνα παπούτσια αν δε μπορείτε να περπατήσετε φορώντας τα; Το απλό «να το φοράς, όχι να σε φοράει» έχει πάντα νόημα.
3. Less is more. Και πάλι θα αναφερθούμε στην Coco Chanel η οποία είχε απαράμιλλο στιλ και αισθητική, θυμίζοντάς σας ότι η άποψή της για τα αξεσουάρ ήταν πως πριν βγούμε από το σπίτι, πρέπει να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και να αφαιρούμε ένα από αυτά που έχουμε φορέσει. Μπορεί λοιπόν η μόδα να πέρασε και από φάσεις μαξιμαλισμού (όπως αυτή της δεκαετίας του 1980), γενικά όμως πρέπει να θυμάστε πως αν μπορείτε με ελάχιστα, βασικά κομμάτια να δημιουργήσετε το σύνολό σας, σίγουρα δε χρειάζεται να προσθέσετε πολλά παραπάνω.
4. Το κόσμημα που σας χαρακτηρίζει επίσης είναι ένα στοιχείο που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε το στιλ σας. Δε χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα, σίγουρα η μητέρα ή η γιαγιά σας θα έχουν κάποιο δαχτυλίδι, βραχιόλι ή οτιδήποτε άλλο, το οποίο έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα και αξίζει να φοράτε συνεχώς. Βρείτε το λοιπόν και μην το αποχωρίζεστε.
5. Τέλος όλες οι γυναίκες πρέπει να βρουν το κόκκινο κραγιόν που τους ταιριάζει. Σε άλλες το πιο σκούρο, σε άλλες το τρινταφυλλί, υπάρχει για κάθε μία η απόχρωση που πάει με το πρόσωπο και το στιλ της.

Tags Coco Chanel


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4320 s (291 Queries.) // Parse time: 0.3161 s // Total time: 2.7482 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X