Ελένη Φουρέιρα: Δεν θα πιστεύετε σε ποια ηλικία άρχισε να δουλεύει!


Ελένη Φουρέιρα: Δεν θα πιστεύετε σε ποια ηλικία άρχισε να δουλεύει!

Ποια ήταν η πρώτη της δουλειά

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Ελένη Φουρέιρα, ήταν αποκαλυπτική όσον αφορά στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την καταγωγή της, η οποία είχε γίνει θέμα σχολιασμού πριν από μερικούς μήνες καθώς, επίσης, και για τις δουλειές που έχει κάνει πριν ασχοληθεί με το τραγούδι επαγγελματικά.

Ήμουν μόλις 13 χρόνων, όταν έπιασα την πρώτη μου δουλειά για να βγάζω το χαρτζιλίκι μου. Μοίραζα φυλλάδια γνωστής εταιρείας σούπερ μάρκετ. Μας έπαιρναν με ένα φορτηγό, ήμασταν παιδιά διαφόρων ηλικιών –εγώ πήγαινα πάντα μαζί με την αδελφή μου, την Ιωάννα, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη– και μας πήγαιναν σε διάφορες περιοχές, τη μια στο Καλαμάκι, την άλλη στο Ίλιον. Θυμάμαι ότι μας έδιναν ένα χάρτη με τη διαδρομή που έπρεπε να κάνουμε για να μοιράσουμε φυλλάδια στα σπίτια. Άσ’ τα, πολύ περπάτημα”.

Κατόπιν, όσον αφορά στην Αλβανική καταγωγή της,  είπε: “Πολλοί με ρώτησαν γιατί το έκανα τη συγκεκριμένη στιγμή, στη συγκεκριμένη συνέντευξη. Έτσι ένιωσα, έτσι έκανα. Αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω μετά από αυτό. Νιώθω ωραία, είμαι πολύ περήφανη για αυτό που είμαι, είμαι πολύ ευτυχισμένη και βάζω τελεία. Ίσως τη δεδομένη στιγμή ένιωσα δυνατή. Έχω δώσει την ψυχή μου σε αυτό που κάνω, έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, δεν υπάρχει τίποτα πια που να με εμποδίσει. Όταν νιώθουμε την ανάγκη να βγάλουμε κάτι από μέσα μας, πρέπει να το κάνουμε, γιατί αυτό μας βοηθά να νιώθουμε ελεύθεροι”.

Tags Ελένη Φουρέιρα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3557 s (227 Queries.) // Parse time: 0.9454 s // Total time: 3.3011 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X