Νέα χρώματα και σχέδια στην καλοκαιρινή συλλογή Gap


Νέα χρώματα και σχέδια στην καλοκαιρινή συλλογή Gap

Ναυτικό λευκό. Η νέα κολεξιόν  του Gap, με πρωταγωνιστή το λευκό, αποπνέει καλοκαιρινή αύρα.

Η συλλογή για τις γυναίκες και τα κορίτσια περιλαμβάνει βαμβακερές μπλούζες και ανάλαφρα φορέματα με cut-out λεπτομέρειες που τονίζουν τη μέση και  εξυμνούν τη θηλυκότητα, ενώ  το navy look αποτυπώνεται στις κομψές  γραμμές  των shorts και των πουκαμίσων.

Μust-have  υφάσματα της εποχής τα ραιγιόν, τα κεντητά και τα λινά τα οποία δίνουν δροσερή αίσθηση στα φορέματα, στις φούστες, στις μπλούζες και στα παντελόνια.  Για total white εμφανίσεις προσθέστε κατάλευκα αξεσουάρ και για πιο παιχνιδιάρικες, χρωματιστά.

Νέα μήκη, απλές σιλουέτες! Η νέα κολεξιόν του Gap υποδέχεται το καλοκαίρι με υπέροχα shorts, που αναδεικνύουν τις νέες τάσεις  της εποχής μέσα από το casual αμερικανικό στυλ του Gap. Οι μπλούζες κονταίνουν καθώς τα shorts γίνονται πιο μακριά, σε υφάσματα όπως λινό, δροσερή ποπλίνα και τζιν.

Οι νέες γραμμές των shorts περιλαμβάνουν κομψές παντελόνες, βερμούδες και αθλητικά σορτάκια για τις γυναίκες και τα κορίτσια καθώς και βερμούδες  με  τσέπες, σορτς  του σερφ και αθλητικά σορτς, για τους άνδρες και τα αγόρια.

Tags Gap, Ρούχα, μόδα, καλοκαιρι, ΣΟΡΤΣ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2693 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3202 s // Total time: 2.5896 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X