Νέο, ανανεωμένο μενού στα Wagamama


Νέο, ανανεωμένο μενού στα Wagamama

Όλες οι λεπτομέρειες...

Από την πρώτη στιγμή που το Wagamama άνοιξε τις πόρτες του στην καρδιά της Λευκωσίας, ακολούθως στο Kings Avenue Mall στην Πάφο, και τέλος πριν από ένα ακριβώς χρόνο στη Μαρίνα Λεμεσού, κατόρθωσε να καθιερωθεί ως ο κατ’ εξοχήν προορισμός ασιατικών γεύσεων. Τώρα, σε ένα ολοκαίνουργιο μενού οι έμπειροι chef του Wagamama έβαλαν όλη τους την εμπειρία και τη φαντασία και δημιούργησαν πάνω από 20 νέες γευστικές εμπνεύσεις που σας περιμένουν να τις γευτείτε.

Το νέο μενού του αγαπημένου σε όλους παν-ασιατικού εστιατορίου, περιλαμβάνει πολλά και διάφορα πιάτα για όλες τις προτιμήσεις. Πιάτα με ρύζι ή noodles όπως το chicken donburi και το yasai pad thai… Καινούργιοι συνδυασμοί ολόφρεσκου sushi όπως το eel maki roll και το gunkan ikura, αλλά και πολλές άλλες επιλογές που πρέπει να δοκιμάσετε ανεπιφύλαχτα, πάντα με την αξεπέραστη ποιότητα Wagamama. Σας προτείνουμε λοιπόν να δοκιμάσετε κι εσείς τη φίνα ασιατική κουζίνα του Wagamama μαζί με την παρέα ή την οικογένεια σας, για να ανακαλύψετε ένα νέο κόσμο γευστικής απόλαυσης!

Πληροφορίες:

Λευκωσία, Θεμιστοκλή Δέρβη 16 τηλ. 22 870140 / Λεμεσός, Μαρίνα Λεμεσού τηλ. 25 051299 / Πάφος, Kings Avenue Mall τηλ. 26 600885.

 

Tags νεα&προτάσεις, food news, Wagamama, νέο μενού


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5817 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2774 s // Total time: 2.8591 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X