Νέες δηλώσεις της Αδάμ για το γάμο της που θα προκαλέσουν την αντίδραση του Λάμπη


Νέες δηλώσεις της Αδάμ για το γάμο της που θα προκαλέσουν την αντίδραση του Λάμπη

\"Η οικογένεια μου στηρίζεται οικονομικά και πρακτικά στις δικές μου δυνάμεις\"

Η Εύη Αδάμ μετά τον χωρισμό της από τον Λάμπη Λιβιεράτο αφοσιώθηκε στο μεγάλωμα των κοριτσιών της.

Πέντε χρόνια μετά, το πρώην μοντέλο μίλησε σε ελληνικό εβδομαδιαίο περιοδικό για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τόσο η ίδια όσο και τα παιδιά της και αποκάλυψε ότι όσα πέρασαν τις έδεσε ακόμα περισσότερο.

"Εδώ και πέντε χρόνια έχω αναλάβει στις πλάτες μου όλες τις ευθύνες της μικρής μου οικογένειας, η οποία στηρίζεται οικονομικά και πρακτικά στις δικές μου δυνάμεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Μέχρι σήμερα είμαι το σχολικό, η καθαρίστρια, ο σοφέρ, η μαγείρισσα, η πανταχού παρούσα σε κάθε λεπτό της ζωής των δυο κοριτσιών μου", είπε και συνέχισε: "Αυτή είναι η δική μου πλευρά. Η ζωή μου είναι αφοσιωμένη στις κόρες μου. Η μικρή μου κόρη έγραψε σε σχολική έκθεση, "Όταν μου χαμογελάει, φωτίζεται η ψυχή μου", και η μεγάλη σε μια ανάλογη: "Η μαμά είναι το πιο σημαντικό άτομο στην οικογένεια. Αυτή τα κάνει όλα, είναι πάντα εκεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσποιείται ότι είναι καλά, ακόμα κι όταν δεν είναι".

Τι να πούμε περισσότερο; Τώρα δε χρειάζεται να προσποιούμαι, είμαι καλά. Δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου, ούτε την περισσευούμενη ενέργεια να διαφημίζω το δράμα μου. Αντιμετώπισα τις δυσκολίες βουβά, ολομόναχη και πρόσεχα να μην ξοδέψω τη λιγοστή ενέργεια μου άσκοπα. Πολλά δεν τα μοιραζόμουν ούτε με την ίδια μου τη μητέρα. Αυτά που περάσαμε με τα κορίτσια μας έδεσαν πολύ. Είναι ο μικρός μας θησαυρός. Δε θα τον εξευτέλιζα ποτέ".

Tags εύη αδάμ, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, λαμπης λιβιερατος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3850 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4008 s // Total time: 2.7858 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X