Ελένη Μενεγάκη: Ξέσπασε σε κλάματα on air


Ελένη Μενεγάκη: Ξέσπασε σε κλάματα on air

Τι την \"λύγισε\"

Η παρουσιάστρια ευσυγκίνητη σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, δεν άντεξε σε αυτά που άκουγε και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής της, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η εξομολόγηση της καλεσμένης της, γνωστής συγγραφέα Ρένα Ρώσση Ζαϊρη, συγκίνησε την Ελένη Μενεγάκη.

"Σε κάθε βιβλίο μου βάζω κομμάτια προσωπικά μου. Κάποια στιγμή είχα χρειαστεί τη βοήθεια της γιαγιάς μου, της μητέρας της μαμάς μου. Η μαμά μου πέθανε όταν ήμουν δύο ετών. Τη λάτρευα τη γιαγιά μου την Άρτεμη. Κάθισε δίπλα μου η καλύτερή της φίλη, η Αλίκη. Δεν είναι το όνομα της αυτό, την έβγαλε Αλίκη η γιαγιά μου, γιατί μου έλεγε ότι μοιάζει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Και μου έλεγε η γιαγιά «η φίλη μου η Αλίκη αγάπησε ένα παλικάρι, τον Ανδρέα. Έμεινε έγκυος, απέκτησε δύο δίδυμα κοριτσάκια και η ζωή την ανάγκασε να πουλήσει το ένα της παιδί".

"Να το πουλήσει ή να το δώσει; Πώς να πουλήσει το παιδί;", ρώτησε συγκλονισμένη η Ελένη Μενεγάκη.

"Κι εγώ αυτό έλεγα στη γιαγιά μου: "Είναι δυνατόν να πουλάνε μάνες τα παιδιά τους". Και μου έλεγε: "Να ξέρεις ότι η ζωή είναι ο πιο ευφάνταστος συγγραφέας. Πίσω από την κλειστή πόρτα κάθε σπιτιού υπάρχουν ιστορίες που ο μεγαλύτερος συγγραφέας δεν μπορεί να τις γράψει" της απάντησε η συγγραφέας με την Ελένη να ζητάει χαρτομάντηλα λέγοντας: "Καλά που δεν μου ήρθες και χτες που ήμουν και χάλια. Θα με είχες ισοπεδώσει".

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, Ρένα Ρώσση Ζαϊρη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6282 s (232 Queries.) // Parse time: 0.6504 s // Total time: 3.2786 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X