Ανδρέας - Μαρία Μπάρκουλη: Πού βρήκαν τα χρήματα για τον γάμο τους


Ανδρέας - Μαρία Μπάρκουλη: Πού βρήκαν τα χρήματα για τον γάμο τους

Η απάντηση σε όσους τους κατηγόρησαν και οι χορηγίες

Έχοντας παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2001, κατόπιν πίεσης του Ανδρέα Μπάρκουλη, την Παρασκευή19 Ιουνίου θα ανανεώσουν τους όρκους αγάπης και θα πάρουν την ευχή του Θεού, με τη σύζυγό του Μαρία Μπάρκουλη. Έναν θρησκευτικό γάμο, που όπως εξηγούν σε κοινή τους συνέντευξη και φωτογράφιση στο "ΕΓΩ" ήθελαν χρόνια να τον κάνουν, αλλά δεν τα κατάφεραν λόγω θεμάτων υγείας που προέκυπταν κατά καιρούς. Υπάρχουν όμως και αυτοί που δεν συμμερίστηκαν τη χαρά τους και τους κακολόγησαν ότι έχουν χρήματα και τα κρύβουν, και ότι τώρα παντρεύονται για να μαζέψουν δώρα. Δείτε τι τους απαντάει ο Ανδρέας Μπάρκουλης.

Υπάρχουν φίλοι του παρελθόντος που δεν έχουν φύγει από δίπλα σας;

Α.Μ: "Φίλοι από τη δουλειά δεν υπάρχουν κοντά μου. Οι περισσότεροι έχουν πεθάνει. Κάποιοι άλλοι απομακρύνθηκαν. Έχουμε όμως δικούς μας ανθρώπους εκτός χώρου. Η φίλη μας η Δέσποινα για παράδειγμα που όταν άκουσε ότι θα παντρευτούμε στο σπίτι μας, μας παραχώρησε το "ViewHall" για να κάνουμε το πάρτι μας. Το χτένισμα,το νυφικό,το κουστούμι,οι βέρες είναι όλα χορηγία φίλων μας. Δεν είχαμε χρήματα να αγοράσουμε μόνοι μας τίποτα. Δεν είχαμε τη δυνατότητα για έναν τόσο χλιδάτο γάμο".
Μ.Μ: "Υπάρχει μια πολύ μεγάλη κυρία του ελληνικού θεάτρου-έχω ορκιστεί να μην πω ποτέ το όνομά της- η οποία είναι πάντα δίπλα μας, αθόρυβα".

Σας κακολόγησαν για αυτό;

Α.Μ: "Υπήρξαν πολλοί που μας κατηγόρησαν ότι έχουμε λεφτά και τα κρύβουμε και κάποιοι άλλοι που έλεγαν ότι το κάνουμε για να μαζέψουμε δώρα".

Η αλήθεια ποια είναι;

Μ.Μ: "Από ποιον να μαζέψουμε δώρα και για ποιο λόγο. Βγήκα στο Facebook και κάλεσα όλον τον κόσμο".

Tags Μαρία Μπάρκουλη, ανδρεας μπαρκουλης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3752 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3814 s // Total time: 2.7566 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X