8 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να χωρίσετε


8 σημάδια που δείχνουν πως πρέπει να χωρίσετε

Είναι εκείνα τα σημάδια που υποδεικνύουν πως ο χωρισμός είναι αναπόφευκτος.

Τσακώνεστε για τα πάντα, τα πάντα όμως
Προτού ξεκινήσετε να βλάπτετε ο ένας τον άλλο σαν τον πόλεμο των Ρόουζ και προτού του δώσεις τακουνιά στο κεφάλι σαν την Βατίδου στον Κούγια, ίσως πρέπει να απομακρυνθείτε. Σίγουρα όλα τα ζευγάρια μαλώνουν κι έχουν καβγαδάκια αλλά δεν γίνεται να τσακώνεστε ακόμα και για το χρώμα που έχει το σακουλάκι του τσαγιού.

Προτιμάς να μένεις στη δουλειά παρά να πας σπίτι
Όλοι αγαπάμε τη δουλειά μας ή τουλάχιστον οι περισσότεροι. Αν όμως μένεις στη δουλειά γιατί δεν έχεις καμία όρεξη να πας στο σπίτι, εδώ το πράγμα αλλάζει.

Σε ενοχλούν όλα, ό,τι κι κάνει
Παλιά πολύ σου άρεσαν τα νυχάκια του που έτρωγε ή η λατρεία του για την αγαπημένη του ομάδα. Σίγουρα μετά τον πρώτο τουβρουτζά και τον ενθουσιασμό του πρώτου καιρού, άνοιξαν τα μάτια σου και είδες τον αγαπημένο σου όπως πραγματικά είναι. Όμως, το να σου σπάνε τα νεύρα 97% των πραγμάτων που κάνει, δεν το λες και φυσιολογικό.

Βρίσκεις κάθε είδους δικαιολογία για να μην κάνετε σεξ
Εντάξει, δεν είστε και στο ταξίδι του Μέλητος για να ζευγαρώνετε σαν τα κουνέλια αλλά αν σου φαίνεται εντελώς φυσιολογικό το ότι έχετε να κάνετε σεξ εδώ και μήνες, κάτι δεν πάει καλά. Ειδικά, αν κι εκείνος δεν σου ζητάει να το κάνετε ή αν εσύ αρνείσαι επίμονα φέρνοντας ένα σωρό δικαιολογίες, ο χωρισμός είναι κοντά.

Θέλεις να βγαίνεις με τις φίλες σου κι όχι με εκείνον
Σίγουρα είναι ωραίο να έχετε και ξεχωριστές δραστηριότητες και να κάνετε ξεχωριστές εξόδους. Δεν είναι όμως φυσιολογικό να λαχταράς να βγαίνεις μόνο χωρίς εκείνον, να βαριέσαι να κανονίσεις μια έξοδο μαζί του ή να μην βλέπεις την ώρα να βγει μόνος του για να ηρεμήσεις.

Έχουν αρχίσει να σου αρέσουν άλλοι άντρες
Και δεν μιλάμε για ένα ενδιαφέρον για το Ράιαν Γκόσλινγκ ή τον Μπραντ Πιτ αλλά για κάθε αρσενικό που πέφτει στο διάβα σου και κάτι χαριστωμένο του βρίσκεις. Ειδικά αν βγαίνεις και έχεις φτάσει στο σημείο να δώσεις μέχρι και το τηλέφωνό σου ή το Facebook σου, τότε μάλλον δεν είσαι ικανοποιημένη από τη σχέση σου.

Δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις καμία θυσία για εκείνον
Δεν μπορείς να του κάνεις τη χάρη να δεχτείς τα πεθερικά σου για φαγητό, δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσεις τα παιδιά για να πάει για μπάλα, δεν είσαι γενικά διατεθειμένη να κάνεις ο,τιδήποτε για να τον ευχαριστήσεις. Κι όμως, η αγάπη σημαίνει να θυσιάζεις πράγματα και να κάνεις υποχωρήσεις για το άλλο σου μισό.

Δεν μπορείς να φανταστείς το μέλλον σου στο πλευρό του
Όταν έχουμε στο πλευρό μας κάποιο άτομο που αγαπάμε, σκεφτόμαστε πως θα είναι να γεράσουμε στο πλευρό του, ακόμα κι αν είμαστε μόνο 25 χρονών. Αν πάλι εσύ δεν μπορείς καν να σεκφτείς ότι θα είστε ακόμα μαζί σε 5-10-15-20 χρόνια, κάτι πάει στραβά.

Tags χωρισμος, ΣΗΜΑΔΙΑ, ζευγαρι, τσακωμος, ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΥΓΑΣ, προβληματα, ΡΟΥΤΙΝΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8454 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3525 s // Total time: 2.1979 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X