Navy & Green: Καλοκαιρινή Συλλογή 2015 [βίντεο]


Navy & Green: Καλοκαιρινή Συλλογή 2015 [βίντεο]

Στο ολοκαίνουριο κατάστημα της Navy & Green, στο The Mall of Cyprus, έγινε η παρουσίαση της καλοκαιρινής συλλογής 2015, την Παρασκευή 15 Μαϊου 2015. 

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν αποκλειστικά μια ανδρική total look συλλογή εμπνευσμένη από το μεσογειακό lifestyle, με μια παλέτα χρωμάτων που δημιουργεί ευχάριστη διάθεση αλλά και αυτοπεποίθηση στον άντρα στον οποίο απευθύνεται.

Η Navy & Green δίνει και σε αυτή τη συλλογή έμφαση στην ποιότητα των υφασμάτων και στη ραφή, ενώ στολίζει τα κομμάτια της με κομψές και σημαντικές λεπτομέρειες. Mε καθημερινές αλλά και πιο επίσημες επιλογές, με σύγχρονη urban αίσθηση και αισθητική, τα ρούχα της Navy & Green γίνονται ιδανική  lifestyle επιλογή. Χρωματιστά μπλουζάκια polo style, πουκάμισα, παντελόνια και απαλά τζην, παπούτσια, beachwear, αξεσουάρ και σακάκια για όλες τις ώρες της μέρας ολοκληρώνουν τη συλλογή.

Η Navy & Green αποτελεί καταξιωμένη μάρκα στο χώρο της ανδρικής μόδας και αριθμεί σημαντικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, στοχεύοντας κάθε της συλλογή να προσφέρεται με την ιδεατή σχέση τιμής και ποιότητας.

Οι συλλογές της Navy & Green διατίθενται στο The Mall of Cyprus και στα πολυκαταστήματα Debenhams.

Tags μόδα, navy & green, ανδρική μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8331 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3926 s // Total time: 2.2257 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X