10 πράγματα που κανένας άντρας δεν παραδέχεται


10 πράγματα που κανένας άντρας δεν παραδέχεται

Καλύτερα να  προσπαθήσεις να ζήσεις συμφιλιωμένη με τις μικρές αυτές του αδυναμίες που όσο δεν τις παίρνεις απόφαση, οδηγούν σε μεγάλες συγκρούσεις.

1. Ροχαλίζει.  Εδώ που τα λέμε και να το παραδεχτεί δεν αλλάζει τίποτε. Εσύ είσαι που θα φοράς ωτοασπίδες και θα αναγκαστείς να αλλάξεις δωμάτιο, όροφο, ή σπίτι…

2. Έχει γράψει σε χαρτί με πόσες και ποιες γυναίκες έχει κάνει σεξ και το έχει καταχωνιάσει στο βάθος του συρταριού με τα βιβλιάρια, τις κάρτες, τις φορολογικές δηλώσεις και άλλα σοβαρά έγγραφα που δεν πρέπει να χαθούν. Και ναι, που και που το ξανανοίγει, το βλέπει το καμαρώνει και βέβαια ξαναμετράει και αναρωτιέται μήπως έχει ξεχάσει καμία.

3. Βρίσκει κουκλάρα τη φίλη ή την κολλητή σου, που είναι όντως κουκλάρα. Αν όμως τον ρωτήσεις  πώς “σου φαίνεται σαν γυναίκα,” δεν υπάρχει περίπτωση να το παραδεχτεί. Ειδικά αν αρχίσει και τη θάβει είναι το απόλυτο θόλωμα νερού. Εννοείται ότι πολύ χαίρεται που βγαίνετε όλοι μαζί και για τίποτε στον κόσμο δεν θέλει να καταλάβεις πόσο απολαμβάνει την παρέα της. Ο δικός μου για τις πολύ νόστιμες, τύπου μοντέλο, έχει βρει να λέει το απίστευτο: καλή είναι, αλλά πολύ αδύνατη, σκέτο κόκκαλο.

4. Προτιμά τα γεμιστά της μαμάς του. Και το παστίτσιο και τον μουσακά.

5. “Ζηλεύει” τους φίλους του που τα πηγαίνουν καλύτερα στις δουλειές τους, ή βγάζουν περισσότερα χρήματα από εκείνον, αλλά αυτό δεν θα το παραδεχτεί ούτε ανάποδα να τον κρεμάσεις.

6. Πολλές φορές αισθάνεται  ένα τσιμπιματάκι ζήλιας και ανταγωνισμού και μαζί σου, αν η δουλειά σου πάει καλά και κυρίως αν βγάζεις περισσότερα χρήματα από εκείνον. Μπορεί να σε θαυμάζει που τα καταφέρνεις, να το χαίρεται και να το απολαμβάνει,  αυτό όμως δεν σημαίνει  ότι η δική σου άνοδος δεν τον βάζει σε ένα αδιόρατο trip ανησυχίας για τις ικανότητες του.

7.  Συζητάει με τον κολλητό του για τη σχέση σας και μάλιστα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Να είσαι σίγουρη ότι ο φίλος του ξέρει πόσες φορές κάνετε σεξ την εβδομάδα (συν δύο) , αν προτιμάς με κλειστό ή ανοιχτό φως , ή αν μιλάτε στο κρεβάτι.

8. Έχει περάσει από το μυαλό του να πάει για φωτόλυση.

9. Θεωρεί ιερά υποχρέωση να υποτιμήσει τις κρέμες νυκτός και τα σέρουμ ματιών για  άντρες, αλλά πολύ θα ήθελε να του χαρίσεις ένα σετ , μετά να σου πει: “τι να τα κάνω εγώ αυτά τρελάθηκες”, στη συνέχεια  να του τα αφήσεις με το ζόρι  στο κομοδίνο και τέλος απενοχοποιημένος πια να πασαλείβεται νύχτα μέρα με ευλάβεια beauty editor.

10. Στον ύπνο του βλέπει ότι κάνει σεξ με άλλες γυναίκες. Πολλές άλλες γυναίκες (αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς οπότε εδώ είμαστε πάτσι!)

 

Tags αντρας, όνειρα, ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ, ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ, ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ροχαλητο, γυναίκες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2183 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3802 s // Total time: 2.5985 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X