Φώτης Σπύρος: Η επίθεση στο Λιάγκα και στη Στεφανίδου και η έκκληση στους γονείς του


Φώτης Σπύρος: Η επίθεση στο Λιάγκα και στη Στεφανίδου και η έκκληση στους γονείς του

Διαβάστε όσα είπε

Ο ηθοποιός, Φώτης Σπύρος, είναι το πρόσωπο των ημερών καθώς με την αποκάλυψη για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και τον επικείμενο γάμο του με τον 21χρονο σύντροφό του προκάλεσε ποικίλα σχόλια.

Ο ηθοποιός βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, καλεσμένος στην εκπομπή “Όλα Μπιπ” με τον Θέμο Αναστασιάδη και μίλησε μεταξύ άλλων για τους γονείς του, ενώ σχολίασε καυστικά την θέση που πήραν οι Γιώργος Λιάγκας και Τατιάνα Στεφανίδου, όσον αφορά σε εκείνον.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Παντρεύομαι στις 18 Οκτωβρίου», δήλωσε ο ίδιος και κατόπιν πρόσθεσε: "Θέλω να στείλω δύο μηνύματα. Δεν προτρέπω κανέναν να είναι gay γιατί δεν είναι καθόλου καλά τα πράγματα. Πονάς και υποφέρεις πολύ. Μακάρι να μην συνέβαινε στη ζωή κανενός. Όταν μου συνέβη εμένα μικρό παιδί, φαντάσου τι bullying έφαγα και τι έχω περάσει. Είμαι στα 40 μου και τώρα έχω τα κότσια να βγω να το πω”.

Όσον αφορά στη σχέση του με τους γονείς του ανέφερε: “Είμαι πάρα πολύ πληγωμένος επειδή έχουν πληγωθεί από αυτή την κατάσταση. Το ήξεραν πριν από μένα για μένα και λίγο πολύ το περίμεναν. Μακάρι μετά το τέλος της εκπομπής να με πάρουν τηλέφωνο και να μου πουν να πάω για φαγητό. Θα ήταν το πιο ευτυχισμένο πράγμα στην ζωή μου”.

Κατόπιν, αναφερόμενος στους δύο παρουσιαστές, είπε: “Βγήκε ο Λιάγκας ο σούπερ ηθικός και η Φαίη του λέει τι λες τώρα και τσακώθηκαν στον αέρα. Βγήκε η Τατιάνα και είπε μ@λ@κιες γιατί έχει παιδιά και νομίζει πως θα τους κάνω π@@@στηδες”.

Tags φωτης σπυρος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3194 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3618 s // Total time: 2.6812 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X