Φώτης Σπύρος: Μιλά για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη ότι είναι gay! [βίντεο]


Φώτης Σπύρος: Μιλά για πρώτη φορά μετά την αποκάλυψη ότι είναι gay! [βίντεο]

“Δεν ντρέπομαι κανέναν. Δεν έχω προσβάλει κανέναν”

Η είδηση του επικείμενου γάμου του ηθοποιού Φώτη Σπύρου μαζί με τον 21χρονο σύντροφό του κάνει από εχθές τον γύρο του διαδικτύου.

Ο ηθοποιός, μετά την αποκάλυψη τόσο για τη σεξουαλική του ταυτότητα όσο και για το γάμο του, μίλησε στην εκπομπή “Γυναίκες”, σε επικοινωνία που είχαν μέσω skype.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Η δήλωσή μου σε κανέναν Έλληνα δεν δημιούργησε τίποτα. Δεν μας ενδιαφέρει, ουσιαστικά. Πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και να κάνουμε αυτό που θέλουμε. Γιατί να μην μπορώ να παντρευτώ στην Ελλάδα; Γιατί να πρέπει να φύγω; Θα έπρεπε να μπορούμε να το κάνουμε. Θέλει πολύ θάρρος αυτό, δεν είναι εύκολο κι εγώ βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Το μήνυμα δεν είναι το να είμαστε γκέι, όλοι να γίνουμε πούστ@@@, όχι, δεν το συζητάω αυτό. Εγώ λέω ότι μου συνέβη αυτό από μικρός και τώρα το μοιράζομαι μαζί σας. Αποφάσισα να το μοιραστώ και αποφάσισα τώρα να παντρευτώ”.

Κατόπιν, συμπλήρωσε λέγοντας σχολιάζοντας τον χαρακτηρισμό “π@@στης”: “Ο κόσμος που με βλέπει τώρα ουσιαστικά έτσι με λέει, οπότε τη λέω πρώτος γιατί βαριέμαι να υπονοείται και να υποψιάζεται κάποιος κάτι. Εμένα αυτή η λέξη δεν με ενοχλεί, γιατί δεν είμαι. Είμαι οκτώ φορές άντρας περισσότερο από αυτούς που θα πουν μια βλακεία για μένα. Δεν με έχει πει ποτέ κανείς στη ζωή μου με αυτή τη λέξη γιατί απλούστατα θα έτρωγε ξύλο, εγώ δέρνω. Πρέπει να μιλάμε και γι’ αυτά γιατί βλέπουν την εκπομπή πολλοί άνθρωποι και ουσιαστικά πρέπει αν είμαστε ειλικρινείς. Με το θάρρος μου δίνω ένα βήμα να υπάρξουν κι άλλοι σαν κι εμένα. Δεν είναι εύκολο το να είσαι γκέι. Είναι επώδυνο και πραγματικά το πληρώνουμε. Εγώ βγήκα και είπα ότι παντρεύομαι. Δεν κατάλαβα; Θα ντραπώ; Δεν ντρέπομαι κανέναν, δεν έχω προσβάλλει κανέναν. Βρήκα τον άνθρωπό μου και θα παντρευτώ”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Tags gay, showbiz κύπρος, gossip, φωτης σπυρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8896 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3250 s // Total time: 2.2146 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X